Vacature Installatiemonteur W/E Boer en Van Veen - Kampen

Werk jij graag voor een bedrijf

1. waar de lijnen kort zijn? 

2. je alle vrijheid hebt en het verschil kan maken?

3. dat een heel gezonde en goed georganiseerde moederbedrijf heeft?

Lees dan snel verder want Boer en Van Veen zoekt een ervaren INSTALLATIEMONTEUR W/E voor renovatie en mutatiewerkzaamheden. 

Werken als Installatiemonteur W/E 

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag aan de hand van de instructies die je krijgt. Je renoveert of vervangt bestaande installaties die veelal voorkomen in de woningbouw. De installaties bevatten werktuigbouwkundige of elektrotechnische componenten of een combinatie daarvan. Denk aan cv-ketels, warmtepompen, elektrotechnische installaties e.d. We verwachten dat je, indien nodig, zelf voor de juiste materialen kunt zorgen. Je houdt de administratie bij.

Omdat je verantwoordelijk bent voor de planning en kwaliteit, ga je netjes om met jouw/onze klanten. Omdat je al behoorlijk wat ervaring hebt, weet je op een creatieve wijze oplossingen te vinden indien dit nodig is. De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd voor woningbouwverenigingen.

WIJ ZOEKEN

Wij zijn op zoek naar een ervaren installatiemonteur W/E met aantoonbare ervaring in deze functie. In deze functie ga je zelfstandig aan het werk voor verschillende opdrachtgevers uit de regio. Je hoofdtaken zullen liggen bij mutatiewerk. Er word van je verwacht dat je nauwkeurig en klantvriendelijk te werk gaat. Daarnaast krijg je veel eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat aan het eind van de dag de werkzaamheden zijn afgerond. Veelal zal het W werk bevatten, maar kennis van klein E mag niet ontbreken.

WIJ BIEDEN

Een uitstekende werksfeer bij een bedrijf waar de lijnen kort zijn. Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid die je verdient. Verder kan je rekenen op:

 • Een goed salaris
 • 24 vakantiedagen en 13 atv
 • Cursussen en opleidingen
 • Een collegiale, open en informele werksfeer
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing

Installatiebedrijf Boer en Van Veen Kampen B.V. is een allround installatiebedrijf dat werkzaam is in de ruime regio rond Kampen. Met een team van 30 vaste medewerkers hebben wij alle kennis en ervaring in huis om in elke discipline binnen de installatietechniek onze diensten te leveren. We werken veelal regionaal zodat je nooit al te ver weg hoeft. 

WIJ VRAGEN

 • Aantoonbare werkervaring als installatiemonteur W/E met name in mutatiewerk
 • Rijbewijs B
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Wonend binnen een straal van 50 km rond Kampen
 • Een representatieve, positieve en flexibele instelling
 • Betrouwbaarheid, kwaliteit, betrokkenheid, toekomstgerichtheid, respectvol

Solliciteren vacature installatietechniek - Kampen

Klik dan op de knop "solliciteer direct". We vragen je om een korte motivatie en je cv achter te laten. Je krijgt een mailtje die de ontvangst van jouw sollicitatie bevestigd. We nemen daarna binnen een paar dagen contact op.

VRAGEN?

Over de procedure kun je bellen naar Thomas Bos van HR op nummer 06-57710818 Voor vragen over de functie kan je bellen of mailen naar Klaas Dunnink, bedrijfsleider Boer en Van Veen op k.dunnink@boerenvanveen.nl of 06-21273114

VOOR BUREAUS: direct benaderen van de bedrijfsleider leidt tot diskwalificatie. Neem gerust contact op met Thomas. 

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Kampen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Thomas Bos
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
038 3446555
E-mailadres
werkenbij@vd-sluis.nl