Vacature Junior Calculator Treinbeveiliging - Oisterwijk

Gedurende ons opleidingstraject leer je onder vakkundige begeleiding de basis van het vak. Je loopt mee in de werkvoorbereiding en de uitvoering om te kijken of jouw inschatting overeenkomt met de praktijk.

Werken als Jr. Calculator

Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten binnen Nederland, België en Luxemburg. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische, maar duurzame manier. Als junior calculator treinbeveiliging leer je tijdens het opleidingstraject van ca. een jaar de basis van het vak. Meelopen in de werkvoorbereiding en uitvoering zijn onderdeel van het traject. Je leert kostprijsbegrotingen en meer- en minderwerken op te stellen. Verder ga je leren hoe je het tenderteam ondersteunt bij het voorbereiden en coördineren van tenders. Met behulp van jouw realistische en haalbare kostprijsbegroting zorgen we ervoor dat we voldoen aan de wensen en verwachtingen van de klant.

Samen elke uitdaging aankunnen

Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, vakkundig personeel en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Wat jij in huis hebt

Je werkt planmatig, gestructureerd en levert accuraat werk. Kortom: je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk. Jouw analytisch vermogen is sterk en je beschikt over cijfermatig inzicht. Daarnaast heb je een flexibele houding. Je communicatieve vaardigheden zijn op orde. Dat betekent ook dat je de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk beheerst. Verder heb je:

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding Elektrotechniek
  • Aantoonbare ervaring met calculeren
  • Ben je bekend met UAV2012, UAV-GC 2005 en D&C contracten

Wat wij jou bieden

We bieden jou de mogelijkheid om door te groeien naar de positie calculator treinbeveiliging. Omdat wij weten dat jij dat aankunt. Natuurlijk staat er een team klaar van deskundige collega's om jou te helpen. Verder ga je bij ons een marktconform salaris verdienen, heb je flexibele werktijden en krijg je een auto van de zaak. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Solliciteren vacature infratechniek - Oisterwijk

Mail je sollicitatie, je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl   Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger of stuur een e-mail.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Oisterwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Linda Jorissen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
013 5299800
E-mailadres
info@swietelsky-rail.nl