Vacature Kostendeskundige / Begroter Infra - Nieuwegein

Ter versterking van een nieuw Tenderteam zijn wij op zoek naar een Kostendeskundige die verantwoordelijk is voor de juiste kostprijs voor onze nieuwe civiele tenders en projecten. Je beoordeelt aanvragen en bestekken van diverse, uiteenlopende projecten. Je levert je bijdrage aan variantenstudies om samen met het team de juiste afwegingen te maken en tot de meest concurrerende oplossingen te komen. Onderdeel van jouw werkzaamheden is uiteraard ook het monitoren van marktprijzen en het beoordelen van offertes van bijvoorbeeld materialen en partners. Dit onderbouwt jouw richtprijzen voor onderdelen van het project. Je levert input aan het risico en kansendossier en verwerkt de gekozen maatregelen in je begroting. Waar mogelijk kom je met passende alternatieven. Alles wat nodig is voor een zo accuraat mogelijke aanbieding! Onderdeel van je werkzaamheden is ook het maken van nacalculaties op lopende projecten, om zo kennis en ervaring te borgen voor nieuwe tenders.
  
Profiel 
Onze ideale kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek met zeker 5  jaar relevante werkervaring als Kostendeskundige. Als persoon zoeken wij iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, kritisch is en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden heeft. Omdat wij ook in het buitenland gaan tenderen (Scandinavië) behoor je ook goed de Engelse taal te beheersen en het uiteraard leuk vinden om internationale en grote projecten (>€100 miljoen) te doen.
 
Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Bij ons hoofdkantoor in Nieuwegein, jouw standplaats, vind je sparring met je vakgenoten met een civiele achtergrond. Verder bieden we:
  • Géén routineuze baan; Er is veel afwisseling in type projecten;
  • Je hoeft het niet alleen te doen, je werkt samen met andere Kostendeskundigen;
  • Je wordt onderdeel van een hechte Business Unit die een goede samenwerking hoog in het vaandel heeft;
  • Uitdagende tenders waarbij je onder tijdsdruk diverse alternatieven moet bedenken;
  • Kansen om aan projecten in het buitenland te werken of te begeleiden;
  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw & Infra CAO.
Over Ballast Nedam
Ballast Nedam is een ontwikkel- en bouwonderneming waarbij de projecten de kern van het bedrijf vormen. We willen het meest competitieve bouwbedrijf van Nederland zijn. Via directe en open dialoog met onze klanten en partners ontwikkelen we toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur: van droom tot realisatie. Dit koppelen we aan onze slimme kijk op kostenefficiëntie, techniek, wereldwijde expertise en focus op operational excellence. Zo komt Ballast Nedam tot grensverleggende oplossingen.

Solliciteren vacature Kostendeskundige / Begroter Infra

Interesse in deze uitdaging? Solliciteer snel via onderstaande sollicitatieformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Bardo Knapen via b.knapen@ballast-nedam.nl
Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Nieuwegein, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bardo Knapen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
030 2853333
E-mailadres
d.carli@ballast-nedam.nl