Vacature Leerling Montagemedewerker Gevelelementen

Was jij vroeger altijd al druk met bouwpakketten in de weer? En zijn hout en techniek echt jouw ding? Dan is de opleiding Allround montagemedewerker gevelelementen op niveau 3 echt iets voor jou! Je werkt op de montageafdeling van een timmerfabriek. Hier maken ze voornamelijk gevelelementen en gevelvullende elementen. Dan kun je denken aan kozijnen, ramen en deuren. Als allround montagemedewerker gevelelementen moet je heel precies en maatvast kunnen werken. De gevelelementen moeten precies passen én daar ben jij verantwoordelijk voor.

Heb je de opleiding afgerond? Dan ben je een echte vakman en monteer je producten af die aan hoge kwaliteitseisen voldoen!

Werken als Montagemedewerker Gevelelementen

Heb je er weleens over nagedacht welke bewerkingen er allemaal nodig zijn voor een raam of deur af zijn? Dat is precies wat je tijdens de opleiding montagemedewerker gevelelementen leert. Jij bent verantwoordelijk voor het eindresultaat van je eigen werk, maar begeleidt ook andere medewerkers.

Van de opleiding kun je het volgende verwachten:

  • De opleiding montagemedewerker gevelelementen duurt maximaal 2 jaar. Dat is goed te overzien.
  • Tijdens de opleiding volg je een stage of werk je bij een bouwbedrijf. Je ontvangt dus een stagevergoeding met een BOL opleiding of salaris met een BBL opleiding.
  • Je werkt volgens de laatste veiligheidsvoorschriften en bedrijfsrichtlijnen.
  • Je leert de nodige vaardigheden om werkopdrachten goed te begeleiden.
  • Nauwkeurig, netjes en geconcentreerd werken zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je leert om de perfecte balans te vinden tussen snelheid en kwaliteit.

Wat zijn toelatingseisen van de opleiding montagemedewerker gevelelementen?

Wil je de opleiding montagemedewerker gevelelementen op niveau 3 volgen? Dan heb je minimaal 1 van de onderstaande diploma’s nodig:

  • een vmbo-diploma van een verwante basisberoepsopleiding (mbo niveau 2);
  • een vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg;
  • een vmbo-diploma theoretische leerweg;
  • een vmbo-diploma gemengde leerweg;
  • een ander bij ministeriële regeling aangewezen diploma of bewijsstuk.

Solliciteren vacature Leerling Montagemedewerker 

Met je diploma Allround montagemedewerker gevelelementen (niveau 3) kun je via een allround opleiding doorgroeien naar een functie van meewerkend leidinggevende. Dan stuur je het werk aan, maar blijf je zelf ook actief meewerken. Een prima manier om meer verantwoordelijkheid te krijgen, maar ook bezig te blijven met wat je het liefste doet. Een mooie toekomst binnen de houtbranche ligt op je te wachten. Durf jij die kans te grijpen? Solliciteer snel en eenvoudig voor deze leuke vacature via de onderstaande sollicitatieknop. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
's-Hertogenbosch, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling inschrijvingen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0492 665505
E-mailadres
info@bouwinframensen-mierlo.nl