Vacature opleiding allround timmerman - Heerenveen

Wil jij de opleiding timmerman in drie jaar afronden? Dan is de driejarige opleiding timmerman op niveau 3 echt iets voor jou! Als allround timmerman ben je een echte vakman. Je bent inzetbaar op de hele bouwplaats en werkt aan verschillende klussen. Denk aan restauratie-, nieuwbouw- ,renovatie- of onderhoudswerkzaamheden. Je werkt bij middelgrote of grote bouwbedrijven, meubelmakers of in de Nederlandse jachtbouw. Waar je precies gaat werken is afhankelijk van de discipline die je kiest. Voor alle disciplines geldt dat je veel in teamverband werkt. Samen draag je de verantwoordelijkheid om goed werk af te leveren. Heb je de opleiding afgerond? Dan ben je een echte vakman en verantwoordelijk voor je eigen werk!

Werken als allround timmerman

Tijdens de timmermansopleiding niveau 3 kies je uit 3 verschillende disciplines: bouw- en werkplaats, nieuwbouw, en restauratie. Je concentreert je op een bepaald vakgebied en wordt daarin een echte specialist. Van de opleiding kun je het volgende verwachten:

  • Tijdens de opleiding werk je bij een bouwbedrijf. Je ontvangt dus een salaris met een BBL opleiding.
  • Je leert alles over de laatste veiligheidsvoorschriften en hoe je verantwoordelijk moet omgaan met procedures en instructies.
  • Na het behalen van je diploma kun je doorstromen naar de opleiding Kaderfunctionaris uitvoering bouw en infra op niveau 4.

Doorleren na de opleiding timmerman

Met je diploma Timmerman (niveau 3) kun je doorstromen naar de opleiding Kaderfunctionaris uitvoering bouw en infra. (niveau 4). Dan wordt je opgeleid om in de rol van uitvoerder aan de slag te gaan. In 1,5 tot 2 jaar haal je een erkend mbo-diploma op niveau 4. Een praktijkgerichte en korte opleiding waarbij je veel nieuwe kennis opdoet. En een goede manier om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Binnen de bouw staan ze te springen om mensen met deze diploma’s. Zet jij vandaag de eerste stap?

Toelatingsvoorwaarden opleiding Allround Timmerkracht niveau 3

  • VMBO diploma Techniek (kader)
  • VMBO diploma TL (met wiskunde)

Solliciteren vacature allround timmerman

Via de onderstaande sollicitatie knop kun je snel en eenvoudig solliciteren op de opleiding allround timmerman. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Heerenveen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling inschrijvingen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
058 2157037
E-mailadres
info@bouwmensen-fnz.nl