Vacature Leerling elektrotechnische installaties - Harderwijk

Spanning, stroom en weerstand. Dat kom jij tegen op je werk. En met de Wet van Ohm ( (U = I X R) weet jij ook nog eens alles uit te rekenen. Daardoor zorg jij ervoor dat waar jij ook komt alles precies goed wordt uitgevoerd. Jij zorgt er voor dat de huizen weer veilig en verlicht zijn.

Als monteur elektrotechnische installaties  houd jij je bezig met het installeren van elektronische installaties of onderdelen daarvan. Ook zorg je ervoor dat deze installaties in perfecte staat zijn en blijven en kun je eventuele fouten repareren. Het is daarom belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren.

Ps: de Wet van Ohm komt ook terug in de opleiding. Onthoud ‘m alvast!

Werken als Leerling elektrotechnische installaties

Je werkt  bij een installatiebedrijf en legt elektrotechnische installaties aan; elektra, verlichting, beveiliging en domotica. Je werkt op de bouw of gaat naar de klant toe.

Je werkt met tekeningen en instructies om de installaties werkend te maken. Hierbij leg je elektra aan vanaf de meterkast tot het punt waar een stroompunt gewenst is. Naast het plaatsen van installaties, zorg je ook voor onderhoud en los je storingen op. Dit doe je soms alleen, maar vaak samen met een collega.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Harderwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Jos Hermsen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0341 743928
E-mailadres
info@detechniekacademie.nl