Vacature bouwkunde - Amsterdam

Neem jij graag de leiding? En ben je een snelle leerling? Dan is de opleiding kaderfunctionaris bouw en infra echt iets voor jou! In slechts 1,5 tot 2 jaar word je opgeleid tot uitvoerder. Een korte en praktijkgerichte opleiding. En een opleiding waarbij je kennismaakt met de nieuwste innovaties. Je leert alles over het opnemen en organiseren van het werk in de bouw. Je houd je bezig met calculeren, budgetteren en het bewaken van budgetten. Natuurlijk werk je volgens de laatste regels op het gebied van arbo en milieu. En speelt communicatie binnen het leidinggeven een belangrijke rol. Heb je de opleiding afgerond? Dan ontvang je een erkend mbo 4-diploma met vele plussen en extra kansen op de arbeidsmarkt.

Werken als Kaderfunctionaris Bouw en Infra

De verkorte opleiding kaderfunctionaris bouw en infra kent een basisdeel en een pluspakket. Het basisdeel geeft recht op het diploma. Het pluspakket wordt verzorgd door Bouwradius op 7 zaterdagen gedurende de opleiding.

Van de opleiding kun je het volgende verwachten:

  • De opleiding duurt maximaal 1,5 tot 2 jaar. Dat is goed te overzien.
  • Tijdens de opleiding volg je een stage of werk je bij een bouwbedrijf. Je ontvangt dus een stagevergoeding met een BOL opleiding of salaris met een BBL opleiding.
  • Je leert binnen het basisdeel alles over plannen, organiseren, calculeren, budgetteren, communiceren, maatvoering en leidinggeven.
  • Binnen het pluspakket komen ook LEAN bouwen, contractvormen en risicomanagement, onderhandelen en conflicthantering, en de ontwikkeling van leiderschap aan bod.

Wat zijn toelatingseisen van de opleiding kaderfunctionaris bouw en infra?

Wil je de opleiding kaderfunctionaris bouw en infra volgen? Dan heb je 1 van de onderstaande diploma’s nodig:

  • Een mbo-diploma allround metselaar niveau 3;
  • Een mbo-diploma allround timmerman niveau 3.

Heb je 1 van deze diploma’s niet? Vraag dan om een intake op maat. Met voldoende vakkennis en ervaring kun je ook aan de opleiding beginnen. Een intakegesprek of toets maakt deel uit van de toelatingsprocedure.

Solliciteren vacature bouwkunde - Amsterdam

Wil je na de opleiding kaderfunctionaris bouw en infra nog verder leren? Dat kan! Wat dacht je van de opleiding Kader- en Ondernemersopleiding Bouwbedrijf (KOB)? Of de stap van mbo naar hbo? Ook dat kan met je mbo 4-diploma. Genoeg mogelijkheden dus voor een mooie carrière binnen de bouw! Waar wacht je nog op solliciteer op deze vacature en reageer via onderstaande sollicitatie knop. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Amsterdam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling aanmeldingen opleiding
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
020 6007878
E-mailadres
info@bouwmensen-amsterdam.nl