Vacature Leerling Middenkaderfunctionaris Bouw - Bussum

Ben jij op je plek binnen de utiliteitsbouw? En verkies je het werken aan bouwwerken boven de infrastructuur? Dan is de opleiding middenkaderfunctionaris bouw echt iets voor jou! Je gaat werken aan projecten in de burger- en utiliteitsbouw. Dat kan zijn binnen de woningbouw, maar ook bij de bouw van ziekenhuizen, kantoren en andere utiliteitsprojecten. Je kunt aan de slag op kantoor, als werkvoorbereider of calculator. Daar maak je kostenberekeningen, stel je offertes op, koop je materialen in en maak je planningen. Of je kiest voor een baan binnen de uitvoering, waarbij je samen met de uitvoerder leidinggeeft aan het personeel op de bouwplaats. Je houdt de veiligheidsvoorzieningen in de gaten en regelt dat alles buiten op tijd af is. Op kleine projecten ben je zelf de uitvoerder en houd je je ook bezig met het inplannen van personeel.

Werken als Leerling Middenkaderfunctionaris Bouw 

De opleiding middenkaderfunctionaris bouw is dé opleiding als je leidinggevend werk wilt gaan doen bij utiliteitsprojecten in de bouw. Of als je aan de slag wilt met het plannen en organiseren van werkzaamheden. Van de opleiding kun je het volgende verwachten:

  • De opleiding duurt maximaal 3 tot 4 jaar. Dat is goed te overzien.
  • Tijdens de opleiding volg je een stage of werk je bij een bouwbedrijf. Je ontvangt dus een stagevergoeding met een BOL opleiding of salaris met een BBL opleiding.
  • Je wordt breed opgeleid en kunt vervolgens werken bij bouwbedrijven, architectenbureaus, woningbouwverenigingen en gemeenten.
  • Je gaat aan de slag met het maken, controleren en bewaken van begrotingen, offertes, planningen, bestekken, werkomschrijvingen en tekeningen.

Wat zijn toelatingseisen van de opleiding middenkaderfunctionaris bouw?

Wil je de opleiding middenkaderfunctionaris bouw volgen? Dan heb je 1 van de onderstaande diploma’s nodig:

  • een diploma kaderberoepsgerichte leerweg;
  • een diploma gemengde leerweg;
  • een diploma theoretische leerweg;
  • een overgangsbewijs 3-4 havo.
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Bussum, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling aanmeldingen opleiding
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
035 6239939
E-mailadres
info@bouwmensen-gooienvechtstreek.nl