Vacature Leerling Middenkaderfunctionaris Infra

Voel jij je thuis binnen projecten in de infrastructuur? En wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie in de bouw? Dan is de opleiding middenkaderfunctionaris infra echt iets voor jou! Je gaat werken bij organisaties, bedrijven en instellingen die zich bezighouden met de gebouwde omgeving. Deze bedrijven beheren, onderhouden en geven vorm aan de infrastructuur. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een ingenieursbureau. Als tekenaar werk je schetsen uit naar technische tekeningen. Ook schrijf je bestekken en overleg je met overheden. Liever aan het werk binnen de aannemerij? Dat kan ook! Dan kun je aan de slag als calculator, werkvoorbereider of uitvoerder. In dat geval werk je aan uiteenlopende infraprojecten en maakt begrotingen en planningen. Ook stuur je asfalteerders, bruggenbouwers en onderaannemers aan en overleg je met opdrachtgevers, leveranciers en gemeentes.

Werken als Leerling Middenkaderfunctionaris Infra

De opleiding middenkaderfunctionaris bouw & infra is dé opleiding als je leidinggevend werk wilt doen bij infraprojecten in de bouw. Of als je aan de slag wilt met het plannen en organiseren van werkzaamheden. Van de opleiding kun je het volgende verwachten:

  • De opleiding duurt maximaal 3 tot 4 jaar. Dat is goed te overzien.
  • Tijdens de opleiding volg je een stage of werk je bij een bouwbedrijf. Je ontvangt dus een stagevergoeding met een BOL opleiding of salaris met een BBL opleiding.
  • Je wordt breed opgeleid en kunt werken bij bouwbedrijven, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars en gemeenten.
  • Je gaat aan de slag met het maken, controleren en bewaken van begrotingen, offertes, planningen, bestekken, werkomschrijvingen en tekeningen.
  • Ook leer je tekeningen controleren op juistheid, techniek en inhoud.

Wat zijn toelatingseisen van de opleiding middenkaderfunctionaris bouw & infra?

  • een diploma kaderberoepsgerichte leerweg;
  • een diploma gemengde leerweg;
  • een diploma theoretische leerweg;
  • een overgangsbewijs 3-4 havo.
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Bergen op Zoom, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling inschrijvingen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0164 213555
E-mailadres
info@bouwmensenzuidwest.nl