Vacature Leerling stratenmaker

Wil jij graag de opleiding stratenmaker volgen en direct aan de slag gaan? Bij InfraVak zoeken wij doorlopend jongeren die werkend hun diploma willen halen. In Nederland hebben we ontzettend veel straten en trottoirs waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het is dus belangrijk dat deze door vakkundige specialisten worden aangelegd en onderhouden. Ben jij iemand die niet stil wil zitten, graag met zijn handen werkt en het leuk lijkt om als stratenmaker te worden? Dan is de opleiding stratenmaker echt iets voor jou!

Werken als Leerling stratenmaker

Wanneer je stratenmaker wil worden, begin je als opperman bestratingen op niveau 2. Als opperman bestratingen leg je nieuwe (sier)bestratingen aan, repareer je bestratingen en voer je onderhoud uit aan diverse bestratingen. Het is belangrijk dat je van aanpakken houdt, gevoel voor maatvoering hebt, nauwkeurig en zelfstandig kunt werken en een goede lichamelijke conditie hebt. Na deze opleiding kun je doorstromen naar de opleiding tot straatmaker op niveau 3. Als straatmaker stuur je een ploeg straatmakers aan, organiseer je het dagelijkse werk van je ploeg, bewaak je de kwaliteit en voortgang. Daarnaast onderhoud je contacten met de uitvoerder en rapporteer je aan je opdrachtgever.

Opleiding stratenmaker bij InfraVak

InfraVak is een samenwerkingsverband van wegenbouwbedrijven in Noord en Oost Nederland, waar we doorlopend nieuwe specialisten zoeken die werkend willen leren. Dit houdt in dat je aan de slag gaat bij een van onze aangesloten wegenbouwbedrijven en gemiddeld 1 dag per week naar school gaat. Deze leerweg heet BBL. Hiervoor werken wij samen met o.a. het ROC van Twente. Het ROC verzorgt de theorielessen. De theorielessen worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze hal. Dit is een uitstekende manier om ervaring op te doen, terwijl je leert om stratenmaker te worden. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever en krijg je je salaris van ons.

Solliciteren vacature Leerling stratenmaker

Heb jij het in je om stratenmaker te worden? Meld je dan aan via onze website. Naast de opleiding stratenmaker, biedt InfraVak meerdere opleidingen binnen de infra zoals vakman GWW, wegenbouwer, waterbouwer, wegenwerker en machinist. Wil je graag meer informatie? Kom dan naar onze open dag en stel je vragen aan onze leermeesters van de opleiding stratenmaker! Solliciteren kan snel en eenvoudig via ons sollicitatieformulier. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
7451 Holten, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Leermeesters stratenmaker
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0548 370550
E-mailadres
info@infravak.nl