Vacature Leerling waterbouwer

Tijdens de opleiding waterbouwer werk je aan de aanleg, onderhoud en constructie van kanalen, sluizen, beschoeiingen, bruggen en het grondwerk dat daarbij nodig is. Meestal vergen deze werkzaamheden ook veel voorwerk, zoals het aanleggen van aan- en afvoerwegen, het omleiden van waterstromen en opslag- en losplaatsen voor materialen en machines. Kortom, als je waterbouwer wil worden dan kies je voor een veelzijdig beroep met een goede toekomst. We hebben in Nederland namelijk nogal wat water en staan wereldwijd ook bekend om onze ‘waterwerken’!

Werken als Leerling waterbouwer

Je begint met de opleiding tot waterbouwer op niveau 2. Tijdens deze opleiding leer je onder andere grondwerk profileren, egaliseren en verdichten, sleuven graven en waterbouwkundige constructies aanleggen en onderhouden. Het is belangrijk dat je graag in de buitenlucht werkt en niet bang bent voor een spatje modder op je overall. Na de opleiding waterbouw niveau 2 kun je doorstromen tot allround waterbouwer op niveau 3. Als allround waterbouwer leer je onder andere oppervlaktes en hoeveelheden berekenen, meetlijnen uitzetten en verklikken, houten steigers en bruggen monteren en dijkglooiingen machinaal bekleden. Daarnaast assisteer je bij de aanleg van oevers, overleg je met bewoners en werk je nauw samen met de uitvoerder.

Opleiding waterbouwer bij Infravak

Bij Infravak zoeken we doorlopend nieuwe waterbouwers die werkend willen leren. Dit betekent dat je aan de slag gaat bij een van onze leden in Noord en Oost Nederland en gemiddeld 1 dag per week in Holten naar school gaat. Hiervoor werken wij onder andere samen met ROC van Twente, zij verzorgen de theorie- en praktijklessen. De nadruk van de opleiding waterbouw ligt op de praktijk, de theorie is ondersteunend. Deze leerweg heet BBL. Tijdens deze BBL-opleiding is InfraVak je werkgever. Je verdient direct een goed salaris terwijl je je diploma haalt!

Solliciteren vacature Leerling waterbouwer

Heb je iets met water en hou je van afwisselend werk in de buitenlucht? En vind je het leuk om steeds op een andere locatie aan de slag te gaan? Dan ben jij de geschikte kandidaat om waterbouwer te worden. Op deze pagina vind je de gegevens die wij nodig hebben om jou aan te kunnen melden. Solliciteren kan snel en eenvoudig via onderstaande sollicitatieknop. Naast de opleiding waterbouw, biedt Infravak meerdere opleidingen binnen de infra zoals vakman GWW, wegenbouwer, wegenwerker, stratenmaker en machinist. Wil je graag meer informatie? Bel dan naar 0548 – 370 550 of mail je vragen naar info@infravak.nl. Onze leermeesters beantwoorden graag al jouw vragen over de opleiding waterbouw!

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
7451 Holten, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Leermeesters waterbouw
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0548 370550
E-mailadres
info@infravak.nl