Civilion is hèt opleidingscentrum binnen de Civiele Betonbouw, opgericht door aannemers uit heel Nederland. Je combineert de mbo-opleiding van Civilion met een werkplek bij één van de beste aannemers. We bieden opleidingen aan op mbo niveau 2, 3 en 4, van leerling betontimmerman tot assistent uitvoerder. Kortom, geld verdienen en (om)scholing in een branche met toekomst! 

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een betaalde mbo-opleiding
  • Werken aan de mooiste bouwprojecten van Nederland
  • Een werkplek in jouw eigen regio
  • Doorgroeimogelijkheden in opleiding en werk richting voorman/assistent uitvoerder
  • Een vak met toekomst en vastigheid

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

Of je nu werkt op de bouwplaats of in de wapeningscentrale, jouw werkdag als betonstaalverwerker begint om 7.00 uur. Voor jou geen probleem, je bent ten slotte ook lekker op tijd klaar! Je start met een bak koffie met je collega’s aan het werkoverleg waarna je de opdracht vanaf tekeningen en buigstaat gaat maken. Vandaag staat een betonstaalconstructie voor een brugdek op de planning. Je werkzaamheden beginnen met het inspecteren van een veilige werkomgeving, goed begin is het halve werk, en sorteren van het benodigde materiaal. In de wapeningscentrale wordt het betonstaal zoveel mogelijke prefab vervaardigd. Na prefabricering in de centrale hijs je op aanwijzingen van je collega het prefab onderdeel naar de juiste locatie waar het klaarstaat voor transport. De prefab onderdelen op de bouwplaats worden door collega betonstaalverwerkers verder verwerkt in het project. In de centrale wordt het betonstaal door middel van lasverbinding vervaardigd en op de bouwplaats word het d.m.v. vlechtdraad met elkaar verbonden.

 Na een half jaar rijden jij en je vrienden over de brug, zegt een vriend ‘zo wat een enorm ‘ding”. Jij roept trots ‘zonder mij hadden we in het water gelegen, mijn vak houdt Nederland staande’.

WAT BRENG JIJ MEE?

  • De wil om dit mooie vak te leren
  • Flinke dosis doorzettingsvermogen
  • Een leergierige werkhouding
  • En uiteraard een paar flauwe grappen voor tijdens de koffie

MEER WETEN, MEELOPEN OF SOLLICITEREN?

Wil je eerst ontdekken of Civilion bij je past? Loop gerust een halve dag mee op onze werkplaats. Voor vragen over de functie of meeloopdag mag je contact opnemen met Nicolle via dijk@civilion.nl of 06-57994392. Direct aanmelden? Dit mag uiteraard ook!

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Utrecht, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling recruitment
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0492 666400
E-mailadres
wervingacademy@civilion.nl