Vacature Medewerker Bedrijfsbureau

Van Doorn vormt de buitenruimte van morgen. We leggen het aan, onderhouden het en beheren het. Je vindt ons werk door heel Nederland. In nieuw aangelegde straten, op schone tunnelwanden, in pas gemaaide bermen, in lange rijen geleiderail en onder de grond in nieuwe rioleringen. Daarnaast werken we langs snelwegen, provinciale wegen, vaarwegen, bij sluizen, op verzorgingsplaatsen en bedrijfsterreinen.

Werken als Medewerker Bedrijfsbureau

Ben jij in staat om de wensen en behoeften van potentiële opdrachtgevers om te zetten naar een optimale kostprijs voor onze projecten, input te leveren voor EMVI/BPKV-plannen en altijd op zoek naar een winnende inschrijving?

Als Medewerker Bedrijfsbureau bij Van Doorn ben je werkzaam binnen een jong en enthousiast team en speel je een belangrijke rol bij het verwerven van nieuwe projecten voor ons bedrijf. Wij werken aan multidisciplinaire en integrale aanleg- en onderhoudsprojecten binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw voor diverse opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, gemeenten en provincies. Wij leveren zo een bijdrage aan een schone en veilige infrastructuur.

Taken en verantwoordelijkheden:

Je bent onder andere verantwoordelijk voor de calculaties en inschrijvingen van onze projecten. Je bereidt het werk op financieel, technisch en administratief vlak voor en rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsbureau. Je hebt onder andere de volgende taken:

  • Het verzamelen en controleren van (project)informatie ten behoeve van de calculatie van projecten.
  • Het maken van ramingen, begrotingen en calculaties van (meer/minder werk bij lopende) projecten voor verschillende projecten en contractvormen (RAW, UAV-GC).
  • Het opvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers.
  • Het meedenken en input leveren voor de EMVI/BPKV-plannen die nodig zijn bij een inschrijving met een kwaliteitscomponent.
  • Voorbereiding van verklaringen en documenten die nodig zijn voor inschrijvingen.

Kennis en ervaring:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding zoals Civiele Techniek.
  • Je wordt enthousiast van het maken winnende inschrijvingen.
  • Kennis en ervaring in het werken met Metacom.
  • Twee tot vijf jaar relevante werkervaring.
  • Analytisch sterk en communicatief vaardig.

Je werkt zelfstandig, gestructureerd en bent in staat om overzicht te houden over meerdere projecten en inschrijvingen tegelijkertijd. Je blijft altijd nauwkeurig werken en hebt de prioriteiten van een project scherp in beeld, ook als de druk hoog is vanwege deadlines. Je bent in staat om een goede verstandhouding met diverse relaties, zoals overheidsorganen, toeleveranciers en onderaannemers op te bouwen.

Wij bieden:

Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training ‘on the job’. Verder krijg je een telefoon en tablet van ons.

Solliciteren vacature Medewerker Bedrijfsbureau

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Stuur je CV en motivatie dan naar HR ter attentie van Leonie van Ommeren. Ons e-mailadres is vacatures@leeuwenstein.com.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Erik van Gelder (Hoofd Bedrijfsbureau). Je bereikt Erik via telefoonnummer 0345 – 57 11 41.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
4191 Geldermalsen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Leonie van Ommeren
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0345 572591
E-mailadres
info@leeuwenstein.com