DIT WORDT JOUW WERK

Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten binnen Nederland, België en Luxemburg. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische, maar duurzame manier. Als medewerker werkplaats ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het repareren en reviseren van klein mechanisch gereedschap. Daarnaast verricht je overige technische en licht administratieve werkzaamheden rondom de werkplaats ter ondersteuning van de projecten en materieeldienst. Jij houdt de in- en uitgifte van in- en uitgaande goederen en materialen bij en beheert de voorraden. Tot slot verleen je projectondersteuning vanuit het magazijn en de werplaats ter plekke op de werklocaties. 

SAMEN ELKE UITDAGING AANKUNNEN

Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, vakkundig personeel en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

WAT JIJ IN HUIS HEBT

Jij bent van nature een aanpakker en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Je houdt van overzicht, werkt netjes en bent zelfstandig. Verder toon je initiatief en kun je goed samenwerken. Het kan voorkomen dat je buiten kantooruren wordt opgeroepen, dus je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je beschikt over: 

  • Een afgeronde opleiding in de richting van techniek en/of metaal
  • Ervaring met het repareren en reviseren van mechanische producten
  • Ervaring met CO2 lassen en/of TIG
  • Rijbewijs B en bij voorkeur ook E
  • Je bent bereidt om o.a. een heftruckcertificaat en rijbewijs E te behalen. 

WAT WIJ JOU BIEDEN

Wij bieden jou een afwisselende functie waarin je veel ruimte krijgt om aan te pakken en jezelf verder te ontwikkelen. Verder ga je bij ons een marktconform salaris verdienen en krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid. 

KLAAR VOOR EEN NIEUWE STAP?

Mail je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger of stuur een e-mail. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Oisterwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Monique Kelger
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
013 5299800
E-mailadres
info@swietelsky-rail.nl