Vacature Meewerkend Projectleider Middenspanning - Almelo

Voor ons team middenspanning zijn we op zoek naar een allround projectleider. Ervaring als projectleider is een pré, maar ben je nu werkvoorbereider, calculator of engineer en toe aan de volgende stap? Dan komen we ook graag met je in contact! Onze nieuwe collega is namelijk iemand die het leuk vindt om een project van a tot z op te pakken, denkt graag mee met de klant en beschikt over voldoende ambitie om een team op te zetten! Herken jij je in bovenstaande? Dan ben jij wellicht de man/vrouw die wij zoeken!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Werken als Projectleider Middenspanning 

Jouw grootste uitdaging als projectleider middenspanning is het van a tot z oppakken van projecten binnen verschillende industriële omgevingen. Je bent allround wat betekent dat naast een project in goede banen leiden, je ook kunt engineeren, calculeren en het contractbeheer oppakt. Veelzijdigheid in een functie is jou dan ook op het lijf geschreven! Daarnaast draag je natuurlijk zorg voor een juiste, zorgvuldige en vooral veilige uitvoer van de middenspanningsprojecten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, maar word je ondersteund door een team aan collega’s. Dit team beschikt over een echte hands on mentaliteit waarbij iedereen voor elkaar klaar staat!

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Wij zijn op zoek naar een collega die samen met het team een mooi stukje installatie wil opleveren bij onze klanten. Jij weet als geen ander hoe je een project tot een succes kan maken. Als projectleider heb je daarbij oog voor de mens en vind je goed relatiebeheer ontzettend belangrijk. Wel beschik je over een stevige persoonlijkheid en durf je beslissingen te nemen. Verder vragen wij:

  • minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van elektrotechniek;
  • een aantal jaren relevante werkervaring als projectleider, engineer, werkvoorbereider of calculator;
  • beschik je over een opleiding in de richting van middenspanning? Dit is voor ons zeker een pré!

Wat bieden we je als Projectleider

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Winstuitkering (voorwaardelijk)
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
  • Smartphone en laptop
  • Collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteren vacature techniek - Almelo

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Nick Overbeek, recruiter, via 06-42104916. Nick legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren via onderstaande 'solliciteerknop'. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Almelo, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Nick Overbeek
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
06 14750506
E-mailadres
werken@hollandertechniek.nl