Vacature Meewerkend Uitvoerder Woningbouw - Holthees

Wij op zoek naar uitvoerder die het leuk vindt om zijn handen te laten wapperen. Onze nieuwbouw werken zijn vrijstaande woningen en seriematige projecten tussen de 2 en 20 woningen. 

Werken als Meewerkend Uitvoerder Woningbouw 

Afhankelijk van je capaciteiten en onze orderportefeuille krijg je meerdere kleine werken toegeschoven. Indien je meerdere kleinere werken hebt dan weten we dat elke uitvoerder ergens zijn grenzen heeft. Je kan onmogelijk op alle plaatsen tegelijk zijn. Wij lossen dat op door je niet helemaal vol te plannen. Je hebt dan tijd over om op te schalen indien de organisatie dit vraagt. En als alles goed loopt heb je tijd over om andere dingen te doen.

Het leggen van vloeren, storten van beton, stellen van staalconstructies en alle andere hand en spandiensten. Als je een uitvoerder wil zijn met een “zondags-pak” aan dan is dit niet jouw baan. Samen met de werkvoorbereider / projectleiding bespreek je wekelijk de planning van materialen, personeel en onderaannemers. Je onderhoudt de contacten met alle partijen.

We gaan ervan uit dat je handig om kunt gaan met een computer. Je hoeft wat ons betreft geen expert te zijn in autocad of revit, maar je moet wel de tekeningen kunnen openen, lezen en gebruiken. Het computer tekenwerk wordt door de werkvoorbereider aangeleverd. Heb je de capaciteiten voor deze functie, of ben je er bijna en wil je hier naar toe groeien dan kan jouw toekomst ook bij Koenen liggen.

Solliciteren vacature bouwkunde - Holthees

Heb je interesse, bel even voor een afspraak en loop eens een dagje mee met je toekomstige collega’s. Vragen: mail naar info@koenenholthees.nl of bel 0478-638200 vraag naar Peter Koenen.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
5824 Holthees, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Peter Koenen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0478 638200
E-mailadres
info@koenenholthees.nl