Vacature Civiele Techniek - Landelijk

Wij zijn gedreven door kennis en bewogen door mensen. Binnen de circulaire stedelijke waterketen neemt M.J. Oomen Moerdijk de positie in van koploper op het gebied van voorspellend rioolbeheer. Zo zorgen wij voor een toekomstbestendig Nederland. Dit doen wij met de beste mensen, dit doen wij met jou. Wil jij werken als Voorman in een organisatie waar ruimte is voor initiatief, eigen ideeën en jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan bij M.J. Oomen Moerdijk!

Werken als Meewerkend Voorman Renovatie

Als Voorman Renovatie draag je zorg voor een zodanige technische werkvoorbereiding en -begeleiding van een of meer kleinere en/of minder complexe projecten – onder verantwoordelijkheid van de uitvoerder – dat een kwalitatieve optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten gewaarborgd is.

Jouw vestiging

Bij M.J. Oomen Moerdijk werken we dagelijks met ruim 100 collega’s in 2 BV’s, M.J. Oomen Inspectie BV en M.J. Oomen Leidingtechniek BV. M.J. Oomen Leidingtechniek BV is een onderdeel van M.J. Oomen Moerdijk en is één van de marktleiders in de innovatieve wereld van sleufloos vernieuwen en repareren van riolering. Jij gaat deel uitmaken van het team Renovatie (OMNI) van MJ Oomen Leidingtechniek BV. Dit team bestaat uit ca. 35 collega’s, waarvan er ongeveer 7 op kantoor werken. Teamleden werken zoveel mogelijk zelfstandig en rapporteren aan de projectleider Wesley.

Jouw kwaliteiten

Je kan goed zelfstandig werken en bent een proactieve collega die denkt in oplossingen, zijn verantwoording pakt, zich eigenaar voelt van de hem toegewezen projecten en plannen omzet in daden. Daarnaast ben je communicatief vaardig en maak je makkelijk contact met alle betrokkenen bij het werk. En verder:

  • MBO werk- en denkniveau (GWW-achtergrond)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Certificaat VCA
  • Goede contactuele vaardigheden
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Goed op weg

  • Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en hebben wij veelzijdige loopbaanmogelijkheden binnen KWS en het VolkerWessels concern. De functie wordt aangeboden voor 40 uur per week.
  • Daarnaast blijf je bij KWS fit. We bieden namelijk de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief te sporten bij meer dan 1200 sportscholen en sportaccommodaties.
  • Door onze collega's zijn wij uitgeroepen tot "Beste werkgever 2018-2019".

Solliciteren vacature Civiele Techniek 

Klik op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren. Meer informatie? Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Wesley Teunissen, Projectleider, telefoonnummer 06 41892773 of via e-mail w.teunissen@omnirelining.nl. Voor informatie over de wervingsprocedure en het sturen van je cv en motivatiebrief kun je contact opnemen met Petra van der Giessen, HRM Medewerker, telefoonnummer 06 11690975 of via e-mail p.vandergiessen@mjoomen.nl. Voor meer informatie over werken bij KWS, ga je naar https://www.kws.nl/nl/werken-bij-kws

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Ons bedrijf

Rioleringen, kabels, leidingen, wegen en betonwerk. De openbare ruimte en infrastructuur kennen weinig geheimen voor M.J. Oomen Moerdijk. Onze collega’s ontwerpen, realiseren, onderhouden, renoveren en vervangen onder- en bovengrondse infra. Met de laatste radar- en cameratechnologie heeft M.J. Oomen bovendien bijzondere expertise op het gebied van infrastructurele en industriële inspecties. Tot de activiteiten behoren ook beheer en advies.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Moerdijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Petra van der Giessen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0165 382766
E-mailadres
info@mjoomen.nl