Vacature Metselaar Bouwkunde

WBC Bouwgroep is een ambitieuze en dynamische onderneming die projecten realiseert gericht op de exclusieve bouw, onderwijs, zorg, utiliteit, food en renovatie/verbouw. Wij zijn actief in heel Nederland, Duitsland en België. Men staat bekend om haar buitengewoon vakmanschap, inzet en heeft plezier in bouwen. 

Werken als Metselaar Bouwkunde

Als allround metselaar bij WBC handel je kwaliteitsbewust en denk je actief mee in oplossingen en werkwijzen. Je communiceert actief met de uitvoerder van het project en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. De werkzaamheden zijn zeer divers net als de bouwprojecten waar je aan werkt.

Functie-eisen

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, hebt aantoonbare werkervaring en bent in het bezit van het diploma metselaar niveau 2 of 3. Een VCA-basis certificaat heb je al of ben je bereid te gaan behalen.

Er wordt aangeboden, een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en  secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen. De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.

Solliciteren vacature Metselaar Bouwkunde

Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar: werkenbij@wbc.nl  Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met Jelle Hegeman, via j.hegeman@wbc.nl of 0543-551010. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Winterswijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Jelle Hegeman
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0543 551010
E-mailadres
info@wbc.nl