Vacature Opperman / Grondwerker Civiel - Velserbroek

Opperman Het op aanwijzing verrichten van alle voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de straatmaker en de grondwerker, zoals het aanvoeren van stenen, zand en banden, het helpen bij leggen van leidingen, invegen van de bestrating en opruimen van overtollige materialen.

Grondwerker Het op aanwijzing van de uitvoerder en/of kraanmachinist en deels ook zelfstandig uitvoeren van grondwerkzaamheden zoals het maken van (proef)sleuven, het afwerken van bermen, taluds en aardebanen. Een grondwerker maakt ook huisaansluitingen. Het bedienen van hand- en kleine motorgereedschappen behoort ook tot de taken.

Werken als Opperman / Grondwerker 

De functie van opperman is een mooie opstap om door te kunnen groeien naar grondwerker of straatmaker. Deze functie is vooral geschikt voor jonge mensen die nog willen leren. Wij kunnen de opleiding aanbieden.

Welke ervaring is nodig?:

1. Voor de functie opperman is geen ervaring/opleiding nodig. Je moet wel bereid zijn en het leuk vinden een ander te helpen.

2. Voor de functie grondwerker is het van belang dat je wel enige ervaring met soortgelijk werk hebt en dat je niet bang bent om samen met een kraan(machinist) in het veld te staan, ook op diepte.

Functie-eisen:

Naast een gezonde dosis motivatie om te werken zijn er geen bijzondere functie-eisen!

Solliciteren vacature Civiel - Velserbroek

Ben je geïnteresseerd, vul dan het contactformulier in of stuur je bericht liefst met CV direct naar:

De Bie InfraWagenmakerstraat 251991 JB  VELSERBROEK+31 (0)23 – 538 80 88

info@debieinfra.nlwww.debiebuitenwerk.nl

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Velserbroek, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Personeelszaken
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
023 5388088
E-mailadres
info@debiewegenbouw.nl