Vacature Opperman / Stratenmaker

Van Doorn Geldermalsen B.V. zorgt voor infra, we leggen het aan, onderhouden het, en beheren het. Je vindt ons werk door heel Nederland: In nieuw aangelegde straten, op schone tunnelwanden, in pas gemaaide bermen, in lange rijen geleiderail en onder de grond in nieuwe rioleringen. Daarnaast zijn wij werkzaam langs snelwegen, Provinciale wegen, vaarwegen, bij sluizen, op verzorgingsplaatsen en bedrijfsterreinen. Van Doorn Geldermalsen B.V. maakt onderdeel uit van de Leeuwenstein Groep.

Werken als Opperman/ Stratenmaker 

Als opperman stratenmaker ondersteun je de stratenmaker. Je ondersteunt bij het leggen van bestratingswerkzaamheden, die in onze projecten voorkomen. Je kunt hierbij denken aan het opmeten en uitzetten van werk, grondwerk, egaliseren, leggen en opbreken van bestrating en het op maat zagen van stenen, tegels en trottoirbanden. Ook het stellen van kantopsluitingen en kolken en het uitvoeren van reparaties behoren tot de werkzaamheden. Je hoeft nog niet alle werkzaamheden te beheersen maar wel grote interesse te hebben in het vakgebied.

Kennis en ervaring:

  • Relevante werkervaring op het gebied van stratenmaker is een pré;
  • Je bent flexibel en betrouwbaar;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en een goede fysieke gesteldheid;
  • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B;
  • In bezit van een VCA-diploma of de bereidheid deze te behalen.

Wij bieden:

Een fulltime functie binnen een hecht team met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Solliciteren vacature infra 

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je Cv en motivatie naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Leonie van Ommeren via: vacatures@leeuwenstein.com.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
4191 Geldermalsen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Leonie van Ommeren
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0345 572591
E-mailadres
info@leeuwenstein.com