Vacature Planontwikkelaar Bouwkunde

Met ruim 120 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. We doen mooi werk met een fijn team! Als vastgoedadviseur met het VGO- keur richten wij ons op woningcorporaties en vastgoedbeheerders, tevens werken we voor institutionele beleggers, scholen en VVE's. Wij werken met langdurige samenwerkingscontracten en gedragen ons als partner in de gezamenlijke verduurzamingsopgave. Onze organisatie is volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. In de vier portretten onderaan deze vacature vertellen onze medewerkers, waarom werken bij Logchies zo leuk is. 

Werken als Planontwikkelaar Bouwkunde

Als Planontwikkelaar houd jij je met name bezig met het ontwikkelen van meerjaren plannen voor onderhoudsprojecten op het gebied van bestaande woningbouw op basis van het programma van eisen vanuit onze vaste opdrachtgevers. Het gaat daarbij vooral om eengezins- en portiekwoningen uit de jaren '20 tot en met '60 die slecht (of niet) geïsoleerd zijn. De onderhouds- en verduurzamingswerkzaamheden bestaan uit het, energetisch en installatietechnisch, opwaarderen van de oude woningvoorraad van diverse opdrachtgevers. De uitvoering van de werkzaamheden vindt vaak plaats in bewoonde staat.

Taken

Het succesvol maken van een duurzame samenwerking met de klant samen met het team | Het verbinden van belangen van opdrachtgever, bewoner, adviseur en overheid. | Het met passie presenteren van jouw plannen | Het ontwerpen van scenario’s en alternatieve meerjaren plannen op basis van de klantvraag | Het beoordelen van de ingewonnen informatie (data) waaronder omgevings-, project- en bewonersinformatie | Opstellen van een risico analyse, tijdanalyse en duurzaamtechnische-, financiële- en bewonersadviezen | Uitvoeren van conditiemetingen | Inspecteren en inventariseren van objecten | Opstellen van MJOP's | Opstellen van plannen van aanpak en offertes voor projecten | Verantwoordelijk voor de tevredenheid van de opdrachtgever en voortgang van het programma en projecten | Het interpreteren van duurzaamheidsmaatregelen en toepassen in de planontwikkeling.

Wie wij zoeken

Voor deze functie zoeken wij een ervaren bruggenbouwer, initiatiefrijk en creatief die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Kwaliteit en klantgerichtheid staan wat jou betreft centraal. Samenwerken en continue verbeteren zit in je genen en jij hebt een flinke dosis teamspirit en het talent om anderen te motiveren. Je bent een zelfstandige werker en houdt ervan om beoogde resultaten te bereiken.

Profiel

  • HBO / HTS / WO Bouwkunde
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante aantoonbare ervaring bij voorkeur met renovatie en gevelonderhoud
  • Je hebt analytisch en technisch inzicht
  • Ervaring met projectmanagement en calculatie
  • Ervaring in mutatie onderhoud is een pré

Wat wij bieden 

Je komt te werken bij een sociaal en gezellig bedrijf en maakt deel uit van een gedreven en enthousiast team. Daarnaast bieden we je afwisselende projecten. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Solliciteren vacature Planontwikkelaar Bouwkunde

Reageer en solliciteer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marije Bakker, Manager Renovatie en Planmatig Onderhoud op 0251-264 000.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Beverwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Tamara de Graaff
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0251 264000
E-mailadres
info@logchies.nl