Vacature Projectbegeleider Brandveiligheid - Volendam

Help jij ons uit de brand?! Voor onze projectmatige- en onderhoudsprojecten zijn wij op zoek naar een échte aanpakker. Maar bovenal een vakkundige collega, die betrokken, nauwkeurig en oplossingsgericht is om onze opdrachtgevers op de beste manier te kunnen adviseren. Binnen het team ben jij de spil van het proces tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partijen van begin tot eind. Hierbij werk je nauw samen met de opdrachtgever, adviseurs en uitvoerende specialisten aan een (brand)veilige leefomgeving.

Werken als Projectbegeleider Brandveiligheid 

Jouw dagen zijn altijd goed gevuld en zeer afwisselend. In deze fulltime functie als projectbegeleider voor onze brandveiligheidsprojecten, ben jij verantwoordelijk voor onder andere het opnemen van het werk, adviseren van de opdrachtgever voor een zo efficiënt mogelijk uitvoering van de werkzaamheden, maken van begrotingen, proces- en werkplanningen, (inkoop)voorbereiding en het informeren van gebruikers, betrokken vaklieden en onze vaste ketenpartners. Je bewaakt de voortgang van de projecten, signaleert de problemen en zorgt waar nodig voor bijsturing.

Wie ben jij?

Heb jij de volgende eigenschappen? reageer dan snel!

  • Een afgeronde bouwkundige MBO-opleiding of een gelijkwaardig ervaringsniveau.
  • Kennis van wet- en regelgeving omtrent brandveiligheid van gebouwen.
  • Aantoonbare relevante werkervaring.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Praktisch, resultaat- en klantgerichte instelling.

Solliciteren vacature bouwkunde - Volendam

Is dit iets voor jou? Ben je geïnteresseerd in deze functie vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst nog meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Frank Huibers via 0299 367 322 of f.huibers@kbkbouwgroep.nl.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Volendam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Frank Huibers
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0299 367322
E-mailadres
info@kbkbouwgroep.nl