Vacature Projectbegeleider Projectmatig Onderhoud

Met onze afdeling projectmatig onderhoud voeren wij allerlei onderhoudswerkzaamheden uit voor diverse woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Dit doen wij met een gedreven team en onze vaste partners. Als projectbegeleider ben jij de schakel tussen opdrachtgever en klant. Daarom zoeken wij voor deze functie een vakkundige collega, die betrokken, nauwkeurig en oplossingsgericht is.

Werken als Projectbegeleider Projectmatig Onderhoud

In deze 40-urige functie als projectbegeleider voor onze projectmatige- en groot onderhoudsprojecten, ben jij verantwoordelijk voor het opnemen van het werk, maken van begrotingen, proces- en werkplanningen, (inkoop)voorbereiding en het informeren van bewoners, betrokken vaklieden en onze vaste ketenpartners. Je bewaakt de voortgang van de projecten, signaleert de problemen en zorgt waar nodig voor bijsturing. Binnen het team ben jij de spil van het proces tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partijen van begin tot eind. Hierbij werk je samen met de teamleider.
Wij zijn een meedenkende bouwer
Een meedenkende bouwer, een gezond en stabiel familiebedrijf waar het om mensen gaat. Omdat het de mensen zijn die het doen. Ontwikkelen, bouwen, renoveren, onderhouden. Maar ook: ondernemen, oplossingen bedenken, partnerschappen aangaan, de boel strak regelen, mooie dingen maken. Voor de opdrachtgever en de eindgebruiker. Of dat nou een huurder is, een koper of een bewoner van een zorginstelling. Omdat we bouwen voor mensen.
Wie ben jij?
Wij zijn benieuwd naar wat jij te bieden hebt. Heb jij de volgende eigenschappen, reageer dan snel en kom deel uitmaken van ons enthousiaste team;
  • Een afgeronde MBO-opleiding of een gelijkwaardig ervaringsniveau.
  • Aantoonbare, relevante werkervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Praktisch, resultaat- en klantgerichte instelling.
Wat bieden wij jou?
  • De kans om van begin tot eind projecten te begeleiden, in een vooruitstrevend familiebedrijf.
  • Een goed, marktconform salaris.
  • Dertig doorbetaalde vrije dagen per jaar.
  • Eens per twee jaar drie dagen op reis met je collega’s.
  • Personeelsborrels die je niet snel vergeet.
  • Een sportschool in het hoofdkantoor waar je vrij kunt sporten of lessen kunt volgen.

Solliciteren vacature Projectbegeleider Projectmatig Onderhoud

Ben je geïnteresseerd in deze functie vul dan onderstaand formulier in. Wil je eerst nog meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Frank Huibers via 0299 367 322.
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Volendam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Frank Huibers
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0299 367322
E-mailadres
info@kbkbouwgroep.nl