Vacature bouwkunde - Enschede

Voor de afdeling woonconcepten zijn wij op zoek naar een projectcoördinator. In de rol van projectcoördinator ben je dé expert en verbindende factor in de voorbereidingsfase van woningbouwprojecten. Ben jij succesvol in het aansturen van het proces van aanbesteding tot contractondertekening? Dan ben jij wellicht onze toekomstige collega.

Werken als Projectcoördinator 

 • Opstellen van een juiste en volledige offerte / aanbieding overeenkomstig de wens van de klant en zorgen voor een juiste en volledige overdracht richting de projectleider.
 • Opstellen van het projectplan en (laten) aanleveren van complete aanbiedingsstukken.
 • Bewaken en borgen van het goedgekeurde projectplan en rapporteren van de projectvoortgang aan je leidinggevende.
 • Coachen, ontwikkelen en beoordelen van medewerkers binnen het projectteam.
 • Adviseren bij tenders inzake haalbaarheid en aanpak.
 • Organiseren van evaluatiebijeenkomsten na afloop van het gerealiseerde (deel)project en delen van ervaringen binnen zowel de afdeling, de organisatie als binnen TBI-ondernemingen.
 • Signaleren van commerciële en technische ontwikkelingen.
 • Stimuleren van innovatie binnen het vakgebied met als doel marktkansen te creëren en opgedane kennis en nieuwe inzichten te gebruiken voor het verbeteren van de uitvoeringsstrategie (o.a. life cycle optimalisatie en kostenbeheersing).

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Koopmans is gevestigd in Enschede en Deventer. Als projectcoördinator woonconcepten werk jij vanuit de vestiging Enschede, maar bent ook regelmatig aanwezig op project locatie(s).

De afdeling woonconcepten

Een ruimte creëren waar mensen zich thuis voelen… Dat doe je door te onderzoeken en aan te voelen wat de markt vraagt: de woonconsument aan de ene kant en de corporaties, beleggers en ontwikkelaars aan de andere kant. Belangrijk daarbij is een goede samenwerking met alle partijen. Door alle kennis, ervaringen en krachten te bundelen kom je uiteindelijk tot mooie resultaten en unieke woonconcepten.

De duurzame woonconcepten die we samen met TBI-ondernemingen ERA Contour en Hazenberg Bouw binnen het TBI WOONlab hebben ontwikkeld staan daarbij centraal. Als Projectcoördinator ben je medeverantwoordelijk voor het succesvol vermarkten en realiseren van onze woonconcepten.

ERVARING

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- opleiding in de richting van Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectcoördinator, werkvoorbereider of projectvoorbereider bij een aannemer gespecialiseerd in woningbouw.
 • Je beschikt over het vermogen om overzicht te houden in projecten.
 • Je hebt affiniteit met en inzicht in bouwkosten.
 • Je bent gericht op kansen en innovaties en bent in staat collega’s hierin mee te nemen.
 • Je beschikt over commercieel inzicht, goede contactuele eigenschappen en leidinggevende capaciteiten.

WAT WIJ BIEDEN

Jij kan in de functie van projectcoördinator woonconcepten meewerken aan spraakmakende woningbouwprojecten. Lees meer over concepten.

Koopmans medewerkers zijn VIT: Verantwoordelijk, Innovatief en met een belangrijke focus op Teamwork. Dat betekent onder andere dat wij je veel vrijheid bieden en dat wij altijd openstaan voor nieuwe ideeën en slimme oplossingen. Dienstverlenend leiderschap staat centraal, in combinatie met klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid.

 • Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leaseauto valt binnen de mogelijkheden.
 • Een tantième en goede pensioenregeling zijn aanwezig.
 • De cao Bouw & Infra is van toepassing.

Koopmans is onderdeel van TBI. Hierdoor kun je naast de arbeidsvoorwaarden van Koopmans gebruik maken van alle voordelen die de holding biedt. Denk bijvoorbeeld aan een studiefonds voor schoolgaande kinderen boven de 12 en toegang tot de TBI Acdmy. Daarnaast zijn opleidingsmogelijkheden buiten de organisatie uiteraard bespreekbaar.

Solliciteren vacature Projectcoördinator Woonconcepten

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Meer informatie? Neem contact op met Céline Dragt (Recruiter) 06-23555818 of stuur je schriftelijke sollicitatie per mail aan c.dragt@koopmans.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Enschede, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Céline Dragt
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
053 4600600
E-mailadres
enschede@koopmans.nl