Vacature Projectleider Beheer & Onderhoud - Son

Wil jij werken voor het oudste en leukste familiebedrijf van Nederland, dat continu innoveert en uitblinkt in sociaal renoveren? Wij hebben een vacature voor een ambitieuze Projectleider met een passie voor bouwkundig onderhoud.

Werken als Projectleider Beheer & Onderhoud

Onze afdeling Beheer en Onderhoud groeit hard. Daarnaast hebben we mooie, nieuwe projecten binnen behaald die organisatorisch in goede banen geleid moeten worden. Hiervoor zoeken we een projectleider beheer en onderhoud.

Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling en geeft onze bouwkundige discipline verder vorm. Daarbij speel je ook in op de kansen die er liggen op het gebied van dagelijks onderhoud, mutatieonderhoud en projecten. Je wordt verantwoordelijk voor je eigen klanten portefeuille.

Terwijl je gestructureerd aan onze ambities werkt, ben je ook bezig met de dagelijkse werkzaamheden, je ontzorgt en begeleidt het uitvoerende team. Voor verschillende woningcorporaties verzorgt Knaapen beheer en onderhoud het dagelijks-,  mutatie- en het overige bouwkundige onderhoud aan het woningbezit.

Door jouw overview en je proactieve werkhouding worden al deze werkzaamheden professioneel uitgevoerd, van opname tot en met afrekening. Je bent een leider en een verbinder als het gaat over onderhoud en verbouwingen. Je ziet toe op dat alle projecten accuraat worden uitgevoerd en bewaakt het beloop, het financiële plaatje, de kwaliteit en natuurlijk de klanttevredenheid.

Jij draagt zorg voor ieder project en verschillende trajecten. Je hebt ze allemaal in de hand op alle fronten. Het aanleveren van de periodieke verslaglegging, rapportages en financiële prognoses is onderdeel van je functie. Je rapporteert hierin aan de bedrijfsleider KBO. Je denkt mee in oplossingen en levert verbetervoorstellen aan.

Het primaire onderdeel van je functie is het aansturen van de afdeling KBO. Daarnaast manage je de inkoopprocessen, beheer je de relatie met co-makers en leveranciers. Voor de opdrachtgever ben je niet alleen het eerste aanspreekpunt, maar ook een gelijkwaardige sparringpartner. Je bent op de hoogte van wat er speelt (intern en extern), behoudt een helikopterview, neemt de zorgen weg bij de opdrachtgever en komt met ideeën en verbetervoorstellen en neemt deel aan de periodieke voortgang overleggen.

Een uitdagende functie in een ambitieus en groeiend familiebedrijf. Een organisatie waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen en waar jouw ideeën en initiatieven gewaardeerd worden.

Wat neem je mee?

 • HBO Bouwkunde/ Bouwtechnische bedrijfskunde
 • Veiligheid voor leidinggevenden (VCA-VOL)
 • Minimaal 5 jaar in vergelijkbare functie, bij voorkeur in Beheer en Onderhoud
 • Kennis van bouw wettelijke regelgeving en bouwbesluit
 • Je hebt kennis van;
 • Branche specifieke producten, materialen en methoden
 • Bouw wettelijke regelgeving en bouwbesluit
 • MS Office, ERP-pakketten en automatisering
 • Organisatie en planning
 • Leidinggeven

Je bezit de volgende competenties;

 • Financieel bewustzijn, cijfermatig sterk en bezit inkoopkwaliteiten
 • Oplossingsgericht en een doorpakker
 • Kan in teamverband en zelfstandig werken
 • Je bent besluitvaardig en klantgericht. Je weet wat het betekent om te renoveren in bewoonde staat.

Hoe jouw dag eruit kan zien

Vandaag weer een dag vol uitdagende zaken! Je begint gelijk met de voorbereiding en het voeren van de weekstart met de afdeling. Even met het team de status van de diverse projecten bespreken en een doorkijk maken naar de rest van de week.

Vervolgens vertrek je richting het voortgangsoverleg met die vaste klant waar we het dagelijks en mutatieonderhoud voor uitvoeren. Als je terugkomt koppel je dit even kort terug aan de bedrijfsleider. Weer een aantal mooie stappen gemaakt met deze ketensamenwerking namelijk!

Je verneemt van hem dat de aanvraag voor dat nieuwe traject binnen is gekomen. Snel nog even met hem naar de afdeling communicatie om de planning hiervan door te nemen met de leidinggevende en de calculator. Tevreden over de opgestelde planning keer je terug naar je computer. Als laatste actie maak je nog even een onderhanden werk overzicht voor de bespreking van morgen en loop je nog even bij je team binnen om te kijken hoe die oplevering van die mutatiewoning is gegaan. 

Wie zijn wij? KnaapenGroep: Onderhoud met gevoel!

KnaapenGroep is het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de 11e generatie. Van een eenvoudig schildersbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Wij hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk.

Want anders dan je van een aannemer verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. Wij renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

Wat bieden wij

 • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een informele en prettige werkomgeving;
 • Uitdagend werk om je helemaal in te storten;
 • Een platte organisatie waar humor noodzakelijk is.

Solliciteren vacature bouwkunde - Son

Geïnteresseerd? Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief via onderstaand sollicitatieformulier of mail naar solliciteren@knaapen.nl. Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Imke Segers via telefoonnummer 06 – 513 68 465.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Son, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Imke Segers
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0499 460605
E-mailadres
info@knaapen.nl