Vacature bouwkundig projectleider Zwijndrecht

Je geeft leiding aan een team van werkvoorbereiders, uitvoerders en bent  verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van projecten volgens geldende procedures. Je besteedt bijzondere aandacht aan veiligheid, kwaliteit, continuïteit en het financiële resultaat. In deze functie ben je eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers en onderhoudt met hen een open en effectieve communicatie.

Werken als bouwkundig projectleider

Je hebt een opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek (Master of Bachelor) afgerond en beschikt over meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met renovatie van beton en bent bereid je verder te specialiseren als Betononderhoudskundige (BOK). Je bent flexibel ingesteld, analytisch en gaat systematisch te werk, daarnaast ben je een zelfstandige en proactieve teamplayer.

Over Mourik & Vogel

Vogel is onderdeel van Mourik, een Hollands familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring. Mourik is tegelijkertijd een internationaal concern met een omzet van circa 450 miljoen euro in de sectoren infrastructuur, (petro)chemie, bouw, energie en milieu. Onze projecten hebben vaak een multidisciplinair karakter en omvatten de vakgebieden industrieel onderhoud, nieuwbouw, civiel, milieu, werktuigbouw en elektrotechniek.

Vogel, gevestigd te Zwijndrecht, is een toonaangevend bedrijf in totaalonderhoud, met name in renovatie en reparatie van beton. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor opdrachtgevers in de industrie, overheid, woning- en utiliteitsbouw.

Solliciteren op vacature bouwkundig projectleider

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen onze organisatie.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Zwijndrecht, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Ferdinand Hagen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0184 667329
E-mailadres
pz.infra@mourik.com