Vacature Projectleider Bouw

Voortdurend bouwen we aan de beste teams. Ben jij die teamspeler die invulling gaat geven aan onderstaande vacature? Voor onze vestiging Bouwbedrijf Schrijver in ‘s –Gravenpolder zijn wij op zoek naar een Projectleider.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van één of meerdere projecten. Je gaat de uitdaging aan om jouw projecten in goede banen te leiden. Op enthousiaste wijze geef je leiding aan het projectteam. Je bewaakt projecten op gebied van planning, budget, kwaliteit en veiligheid. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk. Commerciële, resultaat- en klantgerichte instelling is een must.

Werken als Projectleider Bouw

Wij bieden een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatieven en verantwoording. Zoek je ruimte voor jouw uitdagingen, verantwoordelijkheid en een beloning naar gelang jou persoonlijke competenties en ambities? Grijp je kans om te werken binnen onze boeiende onderneming!

Solliciteren vacature Projectleider Bouw

Je sollicitatie kun je mailen naar lschrijver@bouwbedrijfschrijver.nl Meer informatie? Neem contact op met Landré Schrijver op nummer 0113-311527.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
4431 's-Gravenpolder, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Landré Schrijver
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0113 311527
E-mailadres
info@bouwbedrijfschrijver.nl