Vacature Projectleider Renovatie - Beverwijk

Bij Logchies renovatie en onderhoud zetten ruim 130 gedreven vakmensen zich dagelijks in voor het onderhoud, beheer en de verduurzaming van bestaand vastgoed van woningcorporaties, vastgoedbeheerders, institutionele beleggers, scholen en VVE's. Als klant- en resultaatgerichte organisatie kennen wij de behoefte van onze opdrachtgevers én de bewoners, waardoor we hen telkens weer verrassen met onze service, kennis en kwaliteit. Met een fijn team werken we met passie en plezier voor het beste resultaat: Goed voor elkaar!

Werken als Projectleider Renovatie

Als Projectleider Renovatie leid je omvangrijke renovatieprojecten op het gebied van bestaande woningbouw voor onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen, zoals het nemen van energiebesparende maatregelen tot het uitvoeren van duurzame onderhoudswerkzaamheden. Je geeft leiding aan, ondersteunt en coacht de uitvoerende projectteams en zorgt er voor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van opdrachtgevers worden afgerond. Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen.

DE VOORNAAMSTE TAKEN

 • Deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen en voorbereiden van de uitvoering van projecten; 
 • Operationeel leidinggeven aan multidisciplinaire projectteams en zorgen voor een goede samenwerking tussen teamleden, onderaannemers en leveranciers; 
 • Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien dit noodzakelijk is voor het projectresultaat; 
 • Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met opdrachtgevers; 
 • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten;
 • Zorgen voor de financiële sturing en rapportages ten behoeve van de afsluiting van projecten;
 • Initiëren en uitwerken van projectevaluaties.

WIE WIJ ZOEKEN 

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een persoon met technische – en organisatorische kwaliteiten, die goed kan samenwerken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent sterk in projectmanagement, hebt stevige grip op de projecten en weet goed het overzicht te behouden. Je bent een kei in de financiële bewaking van projecten en het optimaliseren van de resultaten. Je anticipeert tijdig op situaties en voorkomt problemen op voorhand. Je weet anderen op een natuurlijke wijze mee te krijgen en hebt een enthousiastmerende stijl van leidinggeven. Door jouw resultaatgerichtheid ben je in staat om de beoogde resultaten te bereiken. Je hebt initiatief en werkt in hoge mate zelfstandig. 

JOUW ACHTERGROND

 • HBO/WO werk- en denkniveau, aangevuld met een technische – of bouwkundige opleiding
 • Minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in groot onderhoud en/of renovatie
 • Technische en organisatorische ervaring in het begeleiden tenminste één renovatie- of onderhoudsproject in bewoonde staat
 • Goed op de hoogte van de bouwregelgeving en van resultaatgericht onderhoud
 • Ervaring met financiële sturing van projecten
 • Gewend om projectmatig te werken volgens leanmethodieken
 • Gewend om met digitale tools te werken

WAT WIJ BIEDEN 

Wij bieden je een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Daarnaast bieden we je afwisselende projecten. Wij handelen en werken volgens de kernwaarden: passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren vacature bouwkunde - Beverwijk

Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Wil je aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met Marije Bakker, Manager Renovatie op 0251 264000.

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Beverwijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Tamara de Graaff, HR Manager
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0251 264000
E-mailadres
info@logchies.nl