Vacature Projectleider uitvoering / Coördinator Technisch Management

Van Doorn vormt de buitenruimte van morgen. We leggen het aan, onderhouden het, en beheren het. Je vindt ons werk door heel Nederland. In nieuw aangelegde straten, op schone tunnelwanden, in pas gemaaide bermen, in lange rijen geleiderail en onder de grond in nieuwe rioleringen. Daarnaast zijn we werkzaam langs snelwegen, Provinciale wegen, vaarwegen, bij sluizen, op verzorgingsplaatsen en bedrijfsterreinen.

Wij zijn opzoek naar een projectleider uitvoering / coördinator technisch management voor de regio Noord-Brabant / Gelderland en voor de regio Noord-Holland / Utrecht.

Werken als Projectleider uitvoering

Heb jij het in je om de aansturing van de uitvoering en daarnaast uitvoerende taken van de technisch manager en het begeleiden van schouwers/inspecteurs op je te nemen? Werkzaamheden worden uitgevoerd binnen multidisciplinaire en integrale beheer- en onderhoudsprojecten voor Rijkswaterstaat of provincies. Wij onderhouden in totaal zo’n 1.500 km aan rijkswegen en provinciale wegen in Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant met bijbehorende objecten zoals bruggen, kunstwerken en verlichting. In de praktijk betekent dit dat wij de oren en ogen van de beheerders zijn in onze arealen en zorgen voor een schone en veilige infrastructuur.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en aansturing van de uitvoering en neemt een aantal (operationele) taken van de technisch manager over.
 • Je werkzaamheden bestaan, niet uitputtend, uit de volgende taken:
 • Voeren van uitvoeringsoverleggen (Schouw, vast dagelijks onderhoud en incidenten &calamiteiten)
 • Uitzetten en begeleiden van de (gerichte) schouwen en inspecties
 • Bewaken van uitvoeringsplanningen
 • Sturing geven op uitvoering
 • Financiële sturing op projecten
 • Inhoudelijke input leveren voorbijkomende werken of verbetervoorstellen
 • Oppakken en uitwerken van technische dossiers
 • Aansturen van onderaannemers en specialisten
 • Verificatie en Validatie van de werkzaamheden
 • Begeleiden van het opstellen van: werk(jaar)planningen, V&G-plannen, kwaliteitsplannen in alle fases van een project.

Kennis en ervaring:

Je beschikt over:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding zoals Civiele- en/of cultuurtechniek.
 • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring.
 • Affiniteit met project gerelateerde ICT-systemen zoals Relatics/Ultimo/Arcgis.

Je werkt zelfstandig, gestructureerd, nauwgezet en bent in staat om overzicht te houden over meerdere activiteiten binnen het project. Daarbij ken je de prioriteiten van het project, ook als de druk hoog is vanwege gestelde deadlines. Je bent in staat een goede verstandhouding met diverse relaties, zoals overheden, toeleveranciers en onderaannemers op te bouwen. Vanzelfsprekend heb je een hoge mate van werk-technisch inzicht

Wij bieden:

Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt daarbij alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling doormiddel van scholing en training ‘on the job’. Je krijgt van ons een leaseauto conform onze bedrijfsregeling, telefoon en tablet.

Solliciteren vacature Projectleider uitvoering

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kees Huijgen (Bedrijfsleider) op telefoonnummer 0345 – 57 11 41.

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar de afdeling HR ter attentie van Leonie van Ommeren. Ons e-mailadres is vacatures@leeuwenstein.com.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Amersfoort, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Leonie van Ommeren
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0345 572591
E-mailadres
info@leeuwenstein.com