Vacature Projectleider - Almere

Het planmatig gevelonderhoud is ondergebracht bij onze werkmaatschappij Mulder Schilders, welke bovendien bekend staat als het grootste schilderonderhoudsbedrijf in Nederland. Schilderwerkzaamheden en bouwkundige werkzaamheden die vragen om een specialistische en detaillistische aanpak, dat is onze specialiteit. Wij zijn koploper op het gebied van prestatiegericht en resultaatgericht vastgoed­onderhoud, ook wel bekend als: RGS. Deze werkwijze richt zich niet enkel op schilderwerk, maar ook op de bijkomende bouwkundige werkzaamheden.

In deze unieke combinatiefunctie kom je te werken op ons kantoor in Almere en ben je bovendien zeer regelmatig op onze projecten te vinden. Ons volledige team bestaat uit 5 calculator/werkvoorbereiders, 5 projectleiders (waarvan sommige ook een combinatiefunctie als deze vervullen), 1 secretarieel medewerker en 2 directeuren. Buiten hebben wij ca. 70 eigen vakschilders aan het werk en daarnaast natuurlijk onze flexibele schil met ketenpartners en onderaannemers.

Werken als Projectleider 

Als projectleider/werkvoorbereider/calculator, een driedubbele functie, heb jij een unieke rol. Je bent verantwoordelijk voor zowel de calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering én projectleiding van onze planmatige onderhoudsprojecten. De gedachte achter deze driedubbele rol is dat onze opdrachtgever slechts één aanspreekpunt heeft gedurende alle fases van het project. Het onderhouden van een goede relatie met de opdrachtgever(s) is dan ook één van je verantwoordelijkheden.

Het is een 50% binnen- en 50% buiten-functie. Op de werkvloer stuur je de voormannen aan van de verschillende projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent en bewaak je de projecten op gebied van kwaliteit, planning en financiën. Je bewaakt de LEAN-planning en stuurt bij daar waar nodig. Tevens voer je regelmatig overleg met de opdrachtgever.

Op kantoor bereid je toekomstige projecten voor en werk je inspecties en opnames uit conform de RGS methodiek. Afhankelijk van de grootte van een project, doe je dit alleen of samen met 1 of meerdere calculator/werkvoorbereider(s). Verder bereken je meer- en minderwerk, stel je juiste uitvoeringsmethode vast en draag je zorg voor de inzet van materialen en vaklieden. Ben je benieuwd hoe het is om deze rol te vervullen? Lees dan het interview met onze projectleider Lars Bleeker.

Wat vragen wij van jou?

Onze ideale kandidaat beschikt ten minste over:

  • een afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde, of in een aanverwante richting;
  • rijbewijs B.

Hoewel werkervaring in een soortgelijke rol, als calculator/werkvoorbereider of projectleider zeker een pré is, hoef je van ons geen doorgewinterde projectleider te zijn. Uit het juiste hout zijn gesneden, ofwel beschikken over de juiste competenties vinden wij veel belangrijker. Om deze rol succesvol te vervullen, is een commerciële instelling, probleemoplossend vermogen, bouwtechnisch en cijfermatig inzicht, besluitvaardigheid en resultaatgericht kunnen werken een must.

Het spel van onderhandelen en een goede relatie onderhouden met de opdrachtgever, zie jij als een uitdaging. Je wilt je graag ontwikkelen en hebt daarom een natuurlijke nieuwsgierigheid voor alles om je heen. Je vraagt graag en veel en ziet overal kansen en uitdagingen liggen. Herken jij jezelf in dit profiel, dan pas je uitstekend binnen onze cultuur.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan in een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen;
  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra (UTA);
  • Een uitstekende pensioenregeling en werknemersverzekeringen;
  • Ruimte tot het volgen van opleidingen;
  • Een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak;
  • Gezellige collega’s; die je als je dat leuk vindt ook buiten het werk om beter kunt leren kennen doordat er regelmatig gezellige of sportieve uitjes worden georganiseerd.

Solliciteren vacature bouwkunde - Almere

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Dat kan door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Almere, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Personeelszaken
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
036 5492700
E-mailadres
info@hemubo.nl