Vacature Projectmanager Installatietechniek - Apeldoorn

Als Projectmanager ben je verbonden aan het team grote projecten binnen Hollander Techniek. Dit team richt zich op grotere, complexe projecten binnen de Utiliteit die meerdere disciplines omvatten. We breiden ons team uit en jij mag daar binnenkort onderdeel van gaan uitmaken. Jij voelt je aangesproken tot deze functie omdat je zowel naar binnen als naar buiten de verbindende factor bent. Je staat voor én achter je team en door je kennis van de installatietechniek spreek je onze taal! Je ruime ervaring met het aansturen van processen, maakt dat projecten volgens contractuele overeenkomsten worden doorlopen en uitgevoerd. Jij bent dit! We nodigen je uit om te “engineeren” aan je loopbaan bij Hollander Techniek. Welkom in ons familiebedrijf.

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Werken als Projectmanager Installatietechniek

Als projectmanager binnen team grote projecten ben je al betrokken in het voortraject van het verwerven van de opdracht. Je stelt het projectplan op en maakt concept planningen ten behoeve van aanbestedingsprocedures. Je bent onderdeel van het team welke tenders in behandeling neemt. Je werkt dan ook nauw samen met de tendermanager. Wanneer je collega’s van een team commitment afgeven om de tender uit te voeren, ben jij eindverantwoordelijk om het project of de projecten succesvol op te leveren. Ook de nazorg van het project valt onder jouw supervisie. In deze verantwoordelijke rol zit jij vanaf de start zeer strak in het proces om zo mogelijke risico’s tot een minimum te beperken en kansen te benutten. De verschillende contractvormen binnen onze branche zoals de UAV- UAV-CG, D&B/E&C kennen voor jou geen geheimen. Je weet deze toe te passen in iedere fase van het project. Je stuurt gedurende het gehele traject o.a. Projectleiders E/W aan, de tendermanager, engineers en andere technici. Je bent van nature een echte verbinder, zowel naar je interne collega’s als naar externe stakeholders.

Wat ga je nog meer doen?

Als projectmanager haak je de juiste resources en collega’s aan om binnen het team grote projecten samen aan het project te werken. Daarnaast bevorder je betrokkenheid en zorg je voor een goede samenwerking tussen de teamleden;

 • voeren van projectadministratie, opstellen analyses, tussentijdse- en eindrapportages;
 • je neemt deel aan (bouw)vergaderingen met opdrachtgevers en andere externe stakeholders.

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als ervaren projectmanager ontstaat er onder jouw verantwoordelijkheid geen onduidelijkheid over interpretatie van gemaakte afspraken. Onze organisatiebelangen houd je meer dan scherp in de gaten. Je voelt feilloos aan wanneer partijen nog denken te kunnen onderhandelen over contractafspraken. Je schuwt niet om de uitvoering van het project exact conform afspraak te leveren. Ook als dit gepaard gaat met eventuele weerstand. Je bent empathisch maar tegelijkertijd ook zakelijk.

Daarnaast vragen we:

 • minimaal een afgeronde technische opleiding in de richting van Hogere Installatietechniek (HIT) of vergelijkbaar;
 • ervaring met projecten binnen de Utiliteit is een vereiste; 
 • kennis van en het toepassen in elke projectfase van contractvormen als UAV, UAV-GC, D&B/E&C;
 • minimaal 7 jaar ervaring als projectmanager met multidisciplinaire projecten (> 1 mio);
 • beschikbaar voor 40 uur per week;
 • bereid om daar te werken waar het project wordt uitgevoerd.

Wat bieden we je als Projectmanager?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor vervolgopleidingen, persoonlijke ontwikkeling en groei. We gaan regelmatig na werktijd met elkaar wat drinken of een hapje eten. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in de groei van ons bedrijf. We bieden je een marktconform salaris wat past bij je verantwoordelijkheden. Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • lease-auto
 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteren vacature Projectmanager Installatietechniek

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506. Nadia legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren via onderstaande 'solliciteerknop'.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Apeldoorn, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Nadia van der Venne
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
06 14750506
E-mailadres
werken@hollandertechniek.nl