ProRail vraagt

  • Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma (voorkeur Hogere Veiligheidskunde of MoShe en je hebt aantoonbare werkervaring (minimaal 5 jaar) op het gebied van veiligheid
  • Je bent conceptueel en analytisch sterk en doorziet complexe situaties.
  • Je weet je snel aan te passen aan je omgeving en daarbij schuw je niet om een gesprek aan te gaan met verschillende partijen die op diverse niveaus acteren.
  • Je hebt een proactieve werkhouding, je bent resultaatgericht en je hebt een flexibele instelling.
  • Je bent geschikt voor Wachtdienst Veiligheid en in het bezig van rijbewijs B. 

ProRail biedt

  • Een werkomgeving vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Een baan waarin je een zinvolle bijdrage levert aan duurzame mobiliteit
  • Salaris tussen € 3.689 tot € 5.649, schaal 9 (bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week)
  • Een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt flexwerken
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals individueel keuzebudget, reisfaciliteiten en Railsport

Regionaal Veiligheidsadviseur – Regio Randstad Noord

Als regionaal veiligheidsadviseur ben je het eerste aanspreekpunt in de Regio Randstad Noord voor wat betreft veiligheid gerelateerde onderwerpen. Je wordt benaderd/aangesproken door het management en de operationele lijn binnen de regio. En vanzelfsprekend benader/spreek jij hun ook aan als dat nodig is, ook ongevraagd. Deze wisselwerking is belangrijk om veiligheid hoog op de agenda te houden en als afdeling zichtbaar te blijven. Je laat je ook niet snel uit het veld slaan bij tegenslag of weerstand, maar hebt vertrouwen in je eigen overtuigingskracht. Buiten de regio ben je ook de adviseur die samen met het centrale team Veiligheid richting geeft aan het beleid en de uitvoering hiervan. 

Ook zorg je samen met het team dat de (bouw)processen en onderhoudsprocessen periodiek geïnspecteerd worden en koppel je bevindingen terug. Als je daarna nog tijd over hebt, ben je continue op zoek naar tools, slimmigheden en contacten die het effectiever opereren van je team, zowel regionaal als centraal, mogelijk maken. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet uit het veld slaan om veiligheidszaken bespreekbaar te maken en verder te brengen.

Ben jij degene die binnen ProRail zaken verder verbindt, verbetert en verduurzaamt? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk op 25-11-2019 via de solliciteer-button. Want wij staan open voor aanpakkers, die initiatief nemen.

Bij voldoende sollicitaties zal de vacature voortijdig worden gesloten. Solliciteren is dan helaas niet meer mogelijk. Toch eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan Daniel van Scherpenzeel (Recruiter) via daniel.vscherpenzeel@prorail.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Heidi van Spaandonk via Heidi.vanSpaandonk@prorail.nl

De basisstandplaats is in principe Amsterdam.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Amsterdam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Daniel van Scherpenzeel
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
000
E-mailadres
recruitment@prorail.nl