Samenwerking banenhier.nl

Voordeel voor leden KOM IN DE BOUW

Een open arbeidsmarkt waarbij werkzoekenden en werkgevers elkaar op een eenvoudige manier en zonder hoge (financiële) investering kunnen vinden is (en blijft) het uitgangspunt van KOM IN DE BOUW. 

Nu de arbeidsmarkt steeds krapper wordt en het vinden van goed (technisch) personeel een echte uitdaging is, is KOM IN DE BOUW een samenwerking aangegaan met een nieuwe partner op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. 
 

No Cure No Pay

Banenhier.nl is een werving & selectiebureau dat uitstekend past bij de filosofie van KOM IN DE BOUW. Banenhier.nl is ervaren in het zoeken en vinden van nieuwe medewerkers voor opdrachtgevers in de bouw, infra, logistiek, fabricage en aanverwante sectoren. Banenhier.nl werkt uitsluitend op basis van No Cure No Pay in combinatie met een realistische vergoeding voor het selecteren van een nieuwe medewerker voor uw organisatie. 
 

Geen verrassingen achteraf

Uitgangspunt van de dienstverlening bij banenhier.nl is het selecteren van kandidaten voor een direct dienstverband bij haar opdrachtgevers. De vergoeding voor de dienst werving & selectie via banenhier.nl is 10% over het bruto jaarsalaris (12 maanden + vakantiegeld) van uw nieuwe medewerker. Er zijn geen verrassingen achteraf. De wervingsfee wordt in twee delen in rekening gebracht, te weten: 7/12e deel bij de start van uw nieuwe medewerker en 5/12e deel na de proeftijd van de medewerker mits de medewerker dan ook nog bij u werkzaam is. Wilt u liever starten via uitzenden of detacheren dan hanteert banenhier.nl gunstige marktconforme tarieven. 
 

Voordeel voor leden

Heeft u één of meerdere vacatures die u graag ingevuld ziet, dan heeft banenhier.nl een interessant kennismakingsaanbod: 

  • u vraagt banenhier.nl mee te zoeken - op basis van No Cure No Pay - naar een nieuwe medewerker voor uw vacature(s)
  • bij de eerste werving bedraagt de vergoeding €1.750 die door banenhier.nl in twee delen bij u in rekening wordt gebracht, €1.000 bij start van de medewerker en €750 na de proeftijd onder voorwaarde dat de medewerker nog bij u werkzaam is
  • bij iedere volgende werving hanteert banenhier.nl een speciale KOM IN DE BOUW ledenvoordeel wervingsfee van 8% over het bruto jaarsalaris (12 maanden + vakantiegeld) van uw nieuwe medewerker
  • gratis gebruik van KOM IN DE BOUW gedurende uw samenwerking met banenhier.nl (Heeft u een pakket aangeschaft voor KOM IN DE BOUW voor 3 of 6 maanden dan wordt de investering voor de licentie 100% verrekend bij de eerste werving die via banenhier.nl wordt gerealiseerd. Heeft u een pakket voor 12 of 24 maanden aangeschaft dan wordt de investering voor 50% verrekend bij de eerste plaatsing die via banenhier.nl wordt gerealiseerd en 50% bij de tweede plaatsing die via banenhier.nl wordt gerealiseerd).  
     

Profiteer ook en doe mee!  

Profiteer met uw aannemersbedrijf, architectenbureau of bijvoorbeeld ingenieursbureau ook van de samenwerking met banenhier.nl en de bijbehorende voordelen en geef dit aan ons door via de contactpagina op KOM IN DE BOUW. Dit voordeel is exclusief voor werkgevers die "direct" actief in bouw, infra, techniek, logistiek en niet beschikbaar voor intermediairs zoals uitzenders, detacheerders of andere werving & selectie bureaus.