Vacature Senior Calculator

Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van offertes en het bepalen van de kostprijs van onze binnenstedelijke utilitaire woonprojecten in so/vo/do fase. Je bent in staat een kostenraming en detailbegroting op te stellen. Je hebt daarnaast ook een adviserende rol richting onze opdrachtgevers en voert daar waar mogelijk kostenbesparende wijzigingen door. Als calculator ga je regelmatig op bezoek bij de projecten om een goed beeld te krijgen.

Werken als Senior Calculator

We hebben een goed gevulde orderportefeuille met uitdagende werken, variërend van nieuwbouw woningbouw tot aan transformatie projecten. We proberen op alle fronten vooruitstrevend te zijn en daarbij is elk werk anders. Onze projecten liggen tussen de 10 en 70 miljoen, verkregen door middel van bouwteams en 1:1 opdrachten.

Het calculatieteam bestaat uit 7 collega’s, een gezonde mix tussen jong talent en ervaren specialisten. Naast je team werk je ook nauw samen met de projectmanagers.

Wat bieden wij?

  • Goed salaris
  • 43 vakantiedagen
  • Een auto van de zaak met een brandstofpas voor tanken in heel Europa
  • Goed pensioen
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen zowel binnen onze eigen VolkerWessels Academy als daarbuiten

Wie ben jij?

  • Een teamplayer, prestatiegericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je beschikt over hbo denk- en werkniveau met tenminste een afgeronde mbo-bouwkundige opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als calculator
  • Kennis van Ibis Trad, Bluebeam en Solibri is een pré

Wie zijn wij?

Binnen het VolkerWessels concern functioneert Kondor Wessels Amsterdam in de markt als een zelfstandige onderneming binnen Bouw- en Vastgoedontwikkeling Regio West (BVGO West) met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid.

Wij realiseren in de Randstad, met het accent op de Amsterdamse regio, woningen, kantoren en bedrijfsruimten voor particulieren, bedrijven en institutionele beleggers. We werken dan ook graag in Amsterdam en omgeving. Daar past onze manier van werken bij: direct en eerlijk. Klanten en leveranciers vinden het daarom prettig om met ons samen te werken. We zijn benaderbaar en altijd bereikbaar, een platte organisatie met korte lijnen.

Ons bedrijf

Kondor Wessels Amsterdam bv is een zelfstandige werkmaatschappij binnen het concern VolkerWessels. Wij realiseren woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra in de randstad, met het accent op de Amsterdamse regio, de bollenstreek en de kop van Noord-Holland, voor particulieren, bedrijven en institutionele beleggers.

Binnen VolkerWessels opereren wij in de markt als een zelfstandige onderneming en maken deel uit van een hecht intern netwerk. Dit netwerk is gebaseerd op interactie en samenwerking, zowel tussen de werkmaatschappijen van VolkerWessels onderling als met derden.

Solliciteren vacature Senior Calculator

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, solliciteer dan meteen! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jacqueline van Tunen, HRM-adviseur, op telefoonnummer 06-24944725 of per mail op Jvtunen@kwadam.nl

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Amsterdam, New York 12010, Verenigde Staten
Contactpersoon bedrijf
Jacqueline van Tunen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
020 8511800
E-mailadres
info@kondorwessels-amsterdam.nl