Vacature Senior Calculator Parking, Marine & Civil - Maarssen

Ter versterking van onze tenderteams zijn wij op zoek naar een Senior Calculator die verantwoordelijkheid neemt voor het financiële deel van onze aanbiedingen. Jij bent proactief betrokken vanaf de voorbereiding/analyse en tussentijdse contractwijzigingen tot aan de nacalculatie en evaluatie. Je stelt prijsbepalingen op, gaat gesprekken aan met onderaannemers, vraagt offertes op en werpt jouw kritische financiële blik op het ontwerp. Onderdeel van jouw werkzaamheden is ook het monitoren van marktprijzen en offertes van bijvoorbeeld materialen en partners.

Werken als Sr. Calculator Parking, Marine & Civil

Zo word je verantwoordelijk voor de berekening van de juiste prijsopgave van onze projecten binnen Parking, Marine & Civil. Je houdt rekening met alle benodigde aspecten om tot de meest passende ramingen en begroting te komen. Hierbij weeg je af welke risico’s het financiële succes van het project in de weg staan en adviseert over de kosten van beheersmaatregelen. Uiteindelijk kunnen we een scherpe maar faire en realistische prijs aanbieden bij tenders of offertes.  
Je werkt een paar maanden aan een groot project maar het komt ook voor dat je aan meerdere kleinere aanbiedingen tegelijkertijd werkt.  Voor jou kent de regelgeving rondom aanbestedingen volgens de UAV-gc geen geheimen. Ervaring met BIM en Lean zijn welkom.
Jouw profiel
  • Je hebt de HBO opleiding Civiele Techniek of een andere relevante studie afgerond;
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring binnen de calculatie of je bent bereid om door middel van opleiding te investeren in je kennisniveau;
  • Je wordt enthousiast van de cijfermatige kant van het vak en vindt het leuk om te zoeken naar betere, goedkopere oplossingen voor technische uitdagingen;
  • Je bent accuraat, communicatief en klantgericht;
  • Je bent competitief, initiatiefrijk en vindingrijk;
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken aan de winnende aanbieding
Wij bieden
De standplaats van de functie is op kantoor bij Ballast Nedam PMC te Maarssen. Daar en bij ons hoofdkantoor in Nieuwegein vind je sparring met collega’s en vakgenoten. Daarnaast is Ballast Nedam onderdeel van de snel groeiende Renaissance Construction organisatie, die wereldwijd opereert en kansen biedt. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Over ons
Parking, Marine & Civil is een gespecialiseerd bedrijfsonderdeel van Ballast Nedam. Vanuit ons kantoor in Maarssen voeren we landelijke en internationale projecten uit met een omzetomvang tot €50,- miljoen.
Parking
Met een sterk portfolio van aantoonbaar succesvolle projecten hebben wij een belangrijke positie vergaard in deze nichemarkt. Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen op het gebied van parkeren, en zijn we vergevorderd in het bouwen en hergebruiken van modulaire parkeergarages.
Marine
Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van complexe bouwkuipen en waterbouwkundige projecten, zoals droge en natte ontgraving, combi- en damwanden, slibbehandeling en onderwaterbeton. Wij zorgen met onze verankeringen en funderingen voor een sterke en duurzame basis van elk civiel of bouwkundig werk.
Civil
Binnen de civiele projecten hebben we een breed portfolio van fiets- en voetgangersbruggen, tunnels en viaducten waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan! 
Onze mensen
Ons team bestaat uit 120 collega’s. Samen werken we volgens het LEAN principe en kijken we niet meer naar functies, maar naar de competenties. Je wordt gestimuleerd om vanuit je eigen expertise en ondernemerschap díe rol in te vullen die het beste bij je past. Zo staan jouw groei en ontwikkeling centraal. Wij geloven namelijk dat als jij met plezier je werk doet en je blijft ontplooien, dit gepaard gaat met groei in onze bedrijfsprestaties. Met continue feedbackrondes en verbeterinitiatieven werken we samen aan onze interne cultuur. Dit alles gaat uiteraard gepaard met veel humor en plezier!

Solliciteren vacature civiele techniek Maarssen

Interesse in deze uitdaging? Solliciteer snel via onderstaande sollicitatieformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Raymond van Galen, Corporate Recruiter, via r.van.galen@ballast-nedam.nl.
Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Maarssen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Raymond van Galen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
030 2853333
E-mailadres
d.carli@ballast-nedam.nl