Vacature Service Coördinator Beveiligingstechniek - Apeldoorn

Als Service Coördinator vind jij het elke dag weer een uitdaging om storingen te coördineren en op te lossen. Bij ons mag je dit doen bij klanten binnen de retail. Een levendige wereld waar storingen zo snel mogelijk opgelost dienen te worden! Doordat je kennis hebt van beveiligingstechniek ben je in staat een storing te analyseren en eventueel remote op te lossen. Lukt het niet? Dan stuur je een van je collega servicetechnici erop af. Storing opgelost? Wij een goed gevoel, de klant weer blij! Wil jij hier samen met ons voor zorgen? We komen graag met je in contact!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Werken als Service Coördinator Beveiligingstechniek 

Als Servicecoördinator is jouw uitdaging glashelder. Het remote of met behulp van een servicetechnici oplossen van storingen aan beveiligingsinstallaties bij onze klanten binnen de retail. Dit kunnen camerastoringen zijn, een storing aan een toegangscontrole systeem of een inbraakstoring. Met jouw technische kennis van beveiligingsinstallaties ben je in staat te analyseren waar een probleem zich voordoet en zorg je voor een passende oplossing. Hier wordt de klant blij van! Niet alleen krijg je met storingen te maken, maar tevens ben je een vraagbaak voor onze klanten. Daarnaast onderhoud je nauw contact met de planning de servicetechnici en weet je van een afstand alles goed te organiseren. Als team willen we verder groeien, vandaar dat we ook graag een nieuwe collega verwelkomen als aanvulling op het team! Ga jij met ons de uitdaging aan?

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst heb je al ruime ervaring opgedaan binnen de beveiligingstechniek. Verder krijg je energie van het coördineren en oplossen van storingen. Je staat als persoon stevig in je schoenen, je bent klantgericht en communicatief vaardig. Je werkt samen in een team, het is dus belangrijk dat je een echte teamspeler bent. Verder vragen we:

  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding
  • de beschikking over je MBV is een vereiste, TBV is een pré;
  • ervaring als Service Coördinator is een pré, geen vereiste.

Wat bieden we je als Service Coördinator

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

  • 8% vakantiegel
  • Reiskostenvergoeding
  • Winstuitkering (voorwaardelijk)
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
  • Smartphone en laptop
  • Collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteren vacature Service Coördinator Beveiligingstechniek 

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506. Nadia legt je graag uit wat de functie Servicecoördinator inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Hollander Techniek. Je kunt ook direct reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’. Een assessment maakt deel uit van deze procedure.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Apeldoorn, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Nadia van der Venne
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
06 14750506
E-mailadres
werken@hollandertechniek.nl