Vacature Servicemonteur Beveiligingstechniek - Almere

Als servicemonteur beveiligingstechniek rijd jij met je eigen, goed uitgeruste service bus naar onze verschillende klanten binnen de utiliteit. Of het nou gaat om een ingewikkelde storing aan een beveiligingssysteem of het preventief onderhoud aan een camerasysteem, jij gaat de uitdaging aan en zorgt voor een tevreden klant. De focus komt te liggen op beveiligingstechniek, maar ook als het gaat om elektrotechnische installaties weet jij wat je te doen staat. Afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn kernwoorden die bij jou passen! Natuurlijk krijg je meteen een vaste baan en kom je te werken in een hecht team, waar een ‘’niet praten, maar doen’’ mentaliteit heerst en er goed met elkaar wordt samengewerkt.

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Werken als Servicemonteur Beveiligingstechniek 

Als servicemonteur beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor de beveiligingstechniek bij onze klanten in de breedste zin van het woord. Of het nou gaat om camera- en toegangscontrole of inbraak- en brandmeldinstallaties, jij draait er je hand niet voor om. Niet alleen houd je je bezig met beveiligingsinstallaties, maar zijn elektrotechnische installaties jou ook niet vreemd. Denk hierbij aan storingen in verdeelkasten of het herstellen van een beschadigde installatie. Dit maakt je functie nog een stukje afwisselender! De klanten waar je komt zijn klanten binnen de utiliteit waaronder zorginstellingen, scholen, kantoren, zwembaden en heel concreet het Concertgebouw in Amsterdam. Met jouw expertise draag jij zorg voor het zo snel mogelijk oplossen van storingen aan onze installaties. Tegelijkertijd zorg jij er ook voor dat onderhoud preventief wordt uitgevoerd waardoor storingen kunnen worden voorkomen.

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst heb je een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Als persoon ben je klantgericht en zorg je altijd voor de best mogelijke oplossing. Jij weet namelijk wat er speelt bij onze klanten en zo bied jij een uitstekende dienstverlening! Jij begrijpt dat de klant zo snel mogelijk geholpen moet worden. Hierdoor kan het voorkomen dat je van een onderhoudsklus weggeroepen wordt om een storing bij een andere klant op te lossen. Geen probleem, jij bent namelijk flexibel genoeg!

Verder vragen we:

 • een afgeronde opleiding Elektrotechniek en in het bezit van je MBV;
 • ervaring met toegangscontrole-, inbraak- en brandmeldinstallaties;
 • dat je beschikt over een certificaat Onderhoudsdeskundige Brand is geen noodzaak, maar wel een pré;
 • kennis van IT en IP-systemen (pré);
 • dat je bereid bent storingsdiensten te draaien;
 • dat je woonachtig bent in de regio Almere, Utrecht, Amsterdam.

Wat bieden we je als Servicemonteur Beveiligingstechniek/ Elektrotechniek Utiliteit?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • Direct een vaste aanstelling!
 • Service bus van de zaak
 • 8% vakantiegeld
 • Winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • Collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteren vacature Servicemonteur 

Voor functie-inhoudelijke informatie en solliciteren, neem gerust contact op met Nadia van der Venne, recruiter via 06-14750506. Nadia legt je graag uit wat de functie van Servicemonteur Beveiligingstechniek inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Hollander Techniek. Of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Hollander Techniek hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Almere, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Nadia van der Venne
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
06 14750506
E-mailadres
werken@hollandertechniek.nl