Stage/afstudeeropdracht HBO – Smart Building concepts

Smart building concepts ontwikkelen voor duurzame en toekomstbestendige gebouwen; een leerzame, interessante en afwisselende (afstudeer)stage met goede begeleiding, fijne collega’s en, als jij er klaar voor bent, de mogelijkheid om echt iets te betekenen. Dat is waar jij als 3e/4e jaars student naar op zoek bent!
We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!
Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter. Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek. Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.
Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retail techniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Werken als stagiair HBO – Smart Building concepts

Je ontwerpt of onderzoekt de mogelijkheden voor slimme gebouwconcepten voor utiliteit gebouwen. Wat is het beste gebouwconcept voor duurzame en toekomstbestendige fabrieken, zwembaden of kantoorgebouwen? Gebruikt deze een warmte- en koudeopslag (WKO), warmtepompen, een waterstofketel of brandstofcel? Of ga jij voor een totaal nieuw concept? Hoe ziet het systeem voor afgifte van energie er uit? En welke systeemconfiguratie leidt tot het meest efficiënte gebruik van energie, grondstof en manuren? Ontwerp jij het gebouwconcept dat uiteindelijk leidt tot de laagste totale milieu impact? Moderne gebouwen worden bestuurd op basis van data, door Hollander Techniek gerealiseerde installaties genereren de data waarop jij jouw ontwerp kunt baseren en toetsen. Je rekent dus met echte gegevens uit de praktijk, in plaats van alleen theoretische gegevens uit boeken en tabellen.
Waarom: Het realiseren van installaties in gebouwen is een vakgebied met veel impact. Zowel tijdens realisatie als gebruik bepaalt het ontwerp in grote mate het gebruik van grondstoffen en energie. Nederland staat voor een grote opgave; het verduurzamen van bestaand vastgoed maar ook nieuwbouw vergen een grote (tijds)investering. De opgave is dusdanig groot dat met bestaande methodes en technieken een niet te winnen race tegen de klok ontstaat. Door slimme gebouwconcepten te ontwikkelen wordt de tijd die nodig is voor advies, ontwerp en realisatie geoptimaliseerd en creëren we een reële kans voor onze samenleving om onze ambitieuze doelstellingen te halen.
We gaan altijd voor de lange termijn, wat zijn jouw kwaliteiten?
Als eerste dat je enthousiast, zelfstandig en analytisch bent. Je bent een zelfstarter die hulp vraagt wanneer nodig. Je bent communicatief en van nature gericht op samenwerking.
Wat bieden we je als Stagiair?
Allereerst een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Verder bieden wij je een stagevergoeding van €661,00 bruto per maand. Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode. Wil je kennismaken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Solliciteren stage HBO – Smart Building concepts

Voor meer informatie en solliciteren kun je contact opnemen met Paulien Timmer Arends, recruiter, via 06-24967894.
Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Apeldoorn, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Paulien Timmer Arends
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
06 14750506
E-mailadres
werken@hollandertechniek.nl