Stage Business Development

Voor onze businessunit International zijn wij op zoek naar een stagiair die altijd een stap vooruit denkt. Je collega’s zullen vaak onderweg zijn, dus je moet het niet erg vinden om zelfstandig te werken en niet altijd je vragen direct aan iemand te kunnen stellen. Wij vinden het belangrijk dat iemand snel de meerwaarde ziet van data driven werken en zijn of haar hand niet omdraait voor het maken van analyses. Snel een presentatie of pitch in elkaar zetten, is voor jou geen enkel probleem en pak je zelfstandig op. Als jij ons kunt ondersteunen bij het doen van marktonderzoek en het uitvoeren van marktscans, dan ben jij de stagiair die wij zoeken! Deze functie kan gecombineerd worden met de vacature voor een Marketing en Materiaal.
 
Jouw profiel
  • Je bent derdejaars hbo- of wo-student in bijvoorbeeld de richting: Technische Bedrijfskunde, (Commerciële) Economie, Rechten, International Business and Management, Marketing of soortgelijk;
  • Je spreekt vloeiend Engels en bij voorkeur ook Nederlands;
  • Je  bent minimaal 3  dagen per week beschikbaar, gedurende ten minste 10 weken;
  • Je bent representatief, zelfstandig, assertief en kunt goed improviseren;
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Nieuwegein.
 
Wij bieden
  • Een uitdagende stage waarbij je mee loopt met een ervaren professional;
  • De ruimte om eventueel een eigen (afstudeer)onderzoek bij ons uit te voeren;
  • Een prima stagevergoeding;
  • De juiste middelen om je stage periode met een goed resultaat af te kunnen ronden, zoals een werkplek en een eigen laptop.

Solliciteren stage Business Development

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaand sollicitatieformulier en stuur ons je cv en motivatiebrief waarin je beschrijft wat je wilt leren en welk focusgebied je aan de slag wilt, naar ons toe. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Damia Carli, Corporate Recruiter, via d.carli@ballast-nedam.nl.
Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld zullen niet in behandeling worden genomen.
Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Nieuwegein, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Damia Carli
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
030 2853333
E-mailadres
d.carli@ballast-nedam.nl