Stage bouwkunde - Volendam

Ben je bezig met een (technische) opleiding aan een MBO of HBO en op zoek naar een stageplaats? HSB Bouw geeft jaarlijks studenten de kans om stage te lopen. Voornamelijk zijn dit stageplaatsen op onze bouwplaatsen naast de uitvoerder. Tevens zijn er stageplaatsen beschikbaar op onze afdelingen Werkvoorbereiding, HR en Administratie. Je kan ons ook altijd een open sollicitatie sturen, we denken graag met je mee!

Werken als stagiair in de bouw

Stagiair(e)s draaien mee in de dagelijkse werkzaamheden om kennis te maken met hun vakgebied in de praktijk. Zij worden begeleid door een ervaren collega. Afhankelijk van het soort stage ontvang je een stagevergoeding conform de “stageregeling voor de bouw”.

Solliciteren stage bouwkunde

Elke stage is maatwerk en daarom verzoeken wij je om naast je cv een motivatie te sturen waarin je aangeeft voor welke opleiding je stage wilt lopen, aan welke eisen je stage moet voldoen, waar je interesses en sterke kanten liggen, wat de door jou gewenste stageperiode is en wat de omvang en duur van de stage zijn. Solliciteer snel en eenvoudig via onderstaande sollicitatie knop. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Volendam, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Afdeling personeelszaken
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0299 398900
E-mailadres
info@hsb-bouw.nl