Vacature Stageplek MBO/HBO bouwkunde - Son en Breugel

Volg je momenteel een MBO of HBO Bouwkundige opleiding, heb je interesse in nieuwbouw woningen en lijkt jou het leuk om mee te kijken, maar ook echt meer te werken in een dynamische organisatie? Dan hebben wij een interessante stageplek voor je!

Wie zijn wij?

Wij denken en bouwen vanuit de credo en de gedachte ‘Let’s build happiness’. Dit betekent dat wij bij Janssen de Jong Bouw Zuid woningen realiseren waar bewoners zich thuis voelen én gelukkig zijn. Ook onze eigen medewerkers willen we gelukkig zien: ruimte om te groeien en zich verder te kunnen ontwikkelen binnen een informele gemoedelijke sfeer. Bij Janssen de Jong Bouw Zuid zijn ongeveer 90 medewerkers in dienst. Binnen de afdeling productie houden in totaal 43 medewerkers zich dagelijks bezig met het bouwen van nieuwbouw woningen. Van projectleiders, woonconsulent en timmermannen tot uitvoerders.

Werken als stagiair MBO/HBO bouwkunde 

Wat ga je doen als stagiair? Als stagiair kun je bij ons meelopen op de bouwplaats van een van onze projecten. Je loopt met de uitvoerder of bouwplaatsmedewerker mee en ziet wat het werk inhoudt. Daarnaast steek je ook je handen uit de mouwen en werk je ook mee. Wij hebben projecten in Brabant en Noord-Limburg.

Daarnaast hebben wij ook stageplekken beschikbaar op kantoor. Je kijkt met diverse collega’s mee om een goed beeld te krijgen van het gehele proces van een project. Zo kun je meelopen met een werkvoorbereider, projectleider of woonconsulent. Afhankelijk van jouw interesse en leerdoelen kijken wij samen bij wie je mee kan werken.

Jij bent

  • Een enthousiaste student die een MBO/HBO bouwkundige opleiding volgt;
  • Leergierig en ambitieus.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en interessante stage bij een toonaangevend bouwbedrijf;
  • Veel vrijheid, maar ook goede ondersteuning tijdens je stage;
  • Stagevergoeding van € 400,- bruto per maand.

Solliciteren vacature stageplek MBO/HBO bouwkunde 

Sollicitaties ontvangen wij graag via mail op: sollicitaties@bouw.jajo.com.

Voor het inwinnen van inhoudelijke informatie kun je terecht bij de heer P. Bergmans (tel 088- 355 93 68).

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Son en Breugel, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Dhr. P. Bergmans
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
017 2630030
E-mailadres
info.west@bouw.jajo.com