Vacature Stage uitvoering bouw

Je krijgt tijdens je stage te maken met de volgende werkzaamheden:

  • Assisteren van de (hoofd) uitvoerder op de bouwplaats.
  • Assisteren van de projectvoorbereider met betrekking tot het bepalen van hoeveelheden en bestellen van bouwmaterialen.
  • Verzorgen van verslaglegging van werkbesprekingen.
  • Opstellen van werkplannen en meedenken bij de totstandkoming van het bouwproces.
  • Uitvoeren van de benodigde keuringen.

Waar kom je te werken?

Koopmans Bouwgroep is gevestigd in Enschede en Deventer. Als stagiair(e) uitvoering kom jij te werken op onze projectlocatie in Enschede. Dagelijks werkt Koopmans aan de realisatie van uiteenlopende projecten van woningen, zorgcentra, scholen en kantoren met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Wij ontwikkelen gebouwen van hoogwaardige stedenbouwkundige, architectonische en duurzame kwaliteit en realiseren nieuwbouw- en herstructureringsprojecten.

Ervaring

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde 2e, 3e of 4e jaars MBO of HBO- studenten in de richting Bouwkunde, die onze projectteams komen versterken. Je weet van aanpakken en beschikt over een no-nonsense en mentaliteit. Je denkt graag mee over proces- en productoptimalisatie waarbij je proactief kansen en mogelijkheden signaleert.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende stageplek waarbij je met verschillende aspecten van het vak in aanraking komt. Ruimte om te leren en te ontdekken, maar waarbij je ook kennis van en inzicht in onze organisatie krijgt. Klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden een marktconforme stagevergoeding. De CAO voor Bouw & Infra is van toepassing.

Solliciteren vacature Stage uitvoering bouw

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen CĂ©line Dragt (Recruiter), 06-23 555 818. Stuur je schriftelijke sollicitatie per mail naar c.dragt@koopmans.nl

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Enschede, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Celine Dragt
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
053 4600600
E-mailadres
enschede@koopmans.nl