Vacature Stagiair(e) Bouwkunde Calculatie

Afstudeeropdrachten

WBC is doorlopend op zoek naar afstudeerstudenten. Wij geloven erin dat een opdracht die goed aansluit bij de student het beste werkt. Daarom gaan we graag in een persoonlijk gesprek om te kijken waarin we elkaar kunnen versterken. Om jou een richting te geven van een goede en passende opdracht voor WBC, hebben wij enkele opdrachten geformuleerd. Mocht een van deze opdrachten jou aanspreken of heb jij eigen ideeën, laat het ons vooral weten. We zien je graag tegemoet!

Opdracht afdeling Calculatie

Wat kan WBC het beste doen om de efficiëntie van de calculatie te verbeteren? Tijdens jouw afstudeerstage bij WBC ga je door middel van fieldresearch het huidige, calculatieproces van WBC analyseren. Daarnaast ga je door middel van deskresearch onderzoek doen naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van calculatie software voor de bouw. Vervolgens ga je een advies schrijven wat WBC het beste kan doen om de efficiëntie van de calculatie te verbeteren. En hoe gaan we om met de balans tussen betrouwbaarheid en snelheid.

Opdracht afdeling Uitvoering

Wat kan WBC het beste doen om het werk van de uitvoerder op de bouwplaats te verbeteren op het gebied van communicatie? Tijdens jouw afstudeerstage bij WBC ga je door middel van fieldresearch onderzoek doen naar de huidige werkwijze van onze uitvoerders op de bouwplaats. Daarnaast ga je door middel van deskresearch onderzoek doen naar (digitale) innovaties in de bouw die zich richten op het werken met (digitale) applicaties op de bouwplaats. Vervolgens ga je een advies schrijven wat WBC het beste kan doen om het werk van de uitvoerder op de bouwplaats efficiënter te maken.

Opdracht afdeling Werkvoorbereiding

Wat kan WBC het beste doen om de werkvoorbereiding optimaliseren en zo kosten te besparen? Tijdens jouw afstudeerstage bij WBC ga je door middel van fieldresearch onderzoek doen naar de huidige werkwijze van onze werkvoorbereiders. Daarnaast ga je door middel van deskresearch onderzoek doen naar verschillende processen op het gebied van werkvoorbereiding. Vervolgens ga je een advies schrijven wat WBC het beste kan doen om de processen en communicatie van de werkvoorbereiders te optimaliseren.

Meeloopstages

WBC zoekt doorlopend meeloopstagiaires op het gebied van calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering. Dit is mogelijk op zowel hbo-niveau als mbo-niveau.

Wij bieden de student de mogelijkheid aan om alle facetten van het bouwproces mee te maken of zich specifiek te richten op een van de drie vakgebieden.

Wanneer gekozen wordt om alle facetten van het bouwproces mee te maken wordt de stage in drie termijnen verdeeld zodat de student op elke afdeling een periode mee kan lopen. Omdat WBC een platte organisatie is, zal de student altijd in contact blijven staan met het werk en de betreffende medewerkers van de andere twee afdelingen.

Wanneer gekozen wordt voor een specifiek vakgebied, zal de student de gehele periode meewerken op deze afdeling, hierdoor is het mogelijk om je te verdiepen in een project. Ook hiervoor geldt dat de student ook veel in contact zal komen te staan met het werk en de betreffende medewerkers van de andere twee afdelingen.

Sollicitatie vacature Stagiair(e) Bouwkunde Calculatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelle Hegeman, via j.hegeman@wbc.nl of 0543-551010.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Winterswijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Jelle Hegeman
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0543 551010
E-mailadres
info@wbc.nl