Vacature Tendermanager Building Projects - Nieuwegein

Als Tendermanager bij Ballast Nedam Building Projects is het jouw doel om met jouw team een onderscheidend en daarmee winnend tendertraject te doorlopen. Het resultaat is een economisch meest voordelige inschrijving, zodat de tender wordt gewonnen en het vooropgestelde rendement behaald wordt. Jij bepaalt de strategie en stuurt het tenderteam als zodanig aan. Je zoekt uit wie de opdrachtgever en stakeholders zijn, wat het project inhoudt en welke USP van Ballast Nedam hierbij passen. Ook bepaal je met welke externe partners wij samen werken. Jouw interne team bestaat uit planners, calculatoren, inkopers, engineers en welke functies nog meer nodig zijn om de tender winnend af te sluiten. Tijdens het proces leg je intern verantwoording af en creëer je draagvlak bij het tendercomité voor de bieding of inschrijving.

Werken als Tendermanager Building Projects

Als Tendermanager ben jij de aanjager van het tenderteam en zorg je dat je het proces op gang krijgt en houdt. Uiteraard hou je te allen tijde verschillende aspecten in de gaten, zoals veiligheid, kwaliteitsborging, risicobeheersing, integraliteit en het projectresultaat. Ook sta je continu in contact met de opdrachtgever en zorg je voor een goede relatie en werksfeer. Daarnaast zie je altijd nieuwe kansen door middel van een commerciële instelling en een gedegen kennis van de markt. Wanneer wij de tender hebben gewonnen zorg jij voor een goede overdracht van tenderafdeling naar realisatie.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde HBO / WO Bouwkunde;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan;
  • Je beschikt over een brede, technische kennis op het gebied van grote en complexe utiliteitsprojecten;
  • Je beschikt over kennis van bouwmaterialen, -materieel, bouwmethodieken en bouwkosten;
  • Je beschikt over marktkennis en kennis van contracten en contractvormen;
  • Je beschikt over de volgende competenties: resultaatgericht, pragmatisch, overtuigingskracht, commercieel, initiatiefrijk en samenwerken;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein;
  • Je bent fulltime beschikbaar en je komt in dienst bij Ballast Nedam.

Wij bieden

Onze mensen zijn de belangrijkste succesfactor. Vanuit deze overtuiging biedt Ballast Nedam een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving. Daarbij staan onze gedeelde normen en waarden, hoe gaan we om met elkaar, de omgeving en onze klanten, centraal.

Wij bieden een uitdagende fulltime functie in een dynamische, soms hectische, omgeving. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en beschikken wij over een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de bouw cao.

Over Ballast Nedam

Wij zijn een bouw- en ontwikkelbedrijf en zetten ons in voor een toekomstbestendige leefomgeving. We realiseren uiteenlopende projecten voor onze klanten; van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden. De basis waarop wij samenwerken is vertrouwen, zodat wij nu en in de toekomst voorkeurspartner blijven van onze stakeholders. Onze vakkundige mensen, innovatieve concepten en (kosten)efficiënte manier van werken zorgen voor gewenste resultaten. Klantgerichtheid, ondernemerschap en open communicatie zorgen ervoor dat wij samen met de klant vernieuwende oplossingen bedenken en uitvoeren. Dit alles zo veilig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk. Ballast Nedam is er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale bouwbedrijven.

Solliciteren vacature bouwkunde - Nieuwegein

Wij kijken uit naar jouw reactie! Interesse in deze uitdaging? Solliciteer snel via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Bardo Knapen, Corporate Recruiter Bouw, 06 – 38 15 97 06.

Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld zullen niet in behandeling worden genomen.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Nieuwegein, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Bardo Knapen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
030 2853333
E-mailadres
d.carli@ballast-nedam.nl