Vacature Timmerman Bouwkunde

WBC Bouwgroep is een ambitieuze en dynamische onderneming die projecten realiseert gericht op de exclusieve bouw, onderwijs, zorg, utiliteit, food en renovatie/verbouw. Wij zijn actief in heel Nederland, Duitsland en België. Men staat bekend om haar buitengewoon vakmanschap, inzet en heeft plezier in bouwen. 

Werken als Timmerman 

Een allround timmerman bij WBC is iemand met passie voor het vak. Binnen WBC heb je als timmerman een divers pakket aan werkzaamheden en taken. Zowel constructief als aftimmerwerkzaamheden op diverse bouwlocaties, maar ook op de werkplaats. Je bent praktisch gericht, secuur in je maatvoering en kunt je vinden in het profiel van ‘rechterhand’ van de uitvoerder.

Functie-eisen

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, hebt aantoonbare werkervaring en bent in het bezit van het diploma timmerman niveau 2 of 3. Een VCA-basis certificaat heb je al of ben je bereid te gaan behalen.

Er wordt aangeboden, een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en  secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.

Solliciteren vacature Timmerman

Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar: werkenbij@wbc.nl. Wil je meer informatie over deze functie of wil je solliciteren, neem dan contact op met Jelle Hegeman; via j.hegeman@wbc.nl of 0543-551010. 

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Winterswijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Jelle Hegeman
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0543 551010
E-mailadres
info@wbc.nl