Vacature Timmerman - Hoorn

Functieomschrijving

Je draagt zorg voor het zelfstandig verrichten van alle voorkomende werkzaamheden als timmerman (of -vrouw), bij (kleinschalige) nieuwbouw zoals woning- en utiliteitsbouw, en/of planmatig onderhoud.

Profiel

Voor deze afwisselende functie gaat onze belangstelling uit naar een gedreven kandidaat met een afgeronde LBO/MBO opleiding timmeren of gelijkwaardig. Je bent in het bezit van een VCA diploma en hebt vakgerichte cursussen gevolgd. Je bent trots op je werk, en hecht grote waarde aan veiligheid. Je bent flexibel, klant- en servicegericht en kunt goed samenwerken in een team.

Wij bieden

Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij een prima salaris conform de cao Bouw & Infra. Doordat wij per 4 weken verlonen, ontvang je in 13 keer je salaris. Uiteraard krijg je de juiste middelen om je werk goed te kunnen doen. Daarnaast kun je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao, zoals een pensioenregeling en bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering.

Bedrijfsomschrijving

Werken bij Heddes Bouw & Ontwikkeling is werken bij een professionele bouwer in een team van 200 enthousiaste en deskundige collega’s in het noordwesten van Nederland. Met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bouwen wij met en voor elkaar aan ambitieuze, vooruitstrevende en duurzame projecten voor onze klanten.

Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan.

Solliciteren vacature bouwkunde - Hoorn

Opmerkingen. Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met Anouk Mook (Senior HR Adviseur) of mail je cv en motivatie naar amook@heddes.nl

Acquisitie door werving en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld zullen niet in behandeling worden genomen.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Hoorn, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Anouk Mook
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0229 - 282400
E-mailadres
solliciteren@heddes.nl