Vacature Trainee Management

ProRail vraagt

  • (Bijna) afgeronde wo-master, Bedrijfs- of Bestuurskunde, max. 1 jaar werkervaring
  • Een gedreven ondernemer die vakkundig en kwalitatief werk levert
  • Een creatieve omdenker en een aanstekelijke teamvormer
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, lef en initiatief
  • Een actieveling met ervaring als bestuurs- of commissielid binnen een vereniging 

ProRail biedt

  • Een omgeving vol kansen; om jezelf te ontwikkelen en je als professional verder te specialiseren
  • Meteen een vast contract bij de start van jouw traineeship
  • Salaris van € 3011 op basis van 36 uur per week
  • Na elke opdracht krijg je een beoordeling en kun je een stap maken in je salaris
  • Een uitgebreide keuze aan arbeidsvoorwaarden, zoals verlof, pensioen, decemberuitkering, enz.

Een mooie managementfunctie lijkt misschien toekomstmuziek, maar met een traineeship bij ProRail, ontwikkel je je er zo naartoe!

Je eerste opdracht krijg je van ons. Daar kun je direct de eerste 8 maanden mee aan de slag. Meteen de inhoud in en aan de slag om jouw talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Hoe? Via uitdagende trainingen in situationeel leiderschap, zelfmanagement en conflicthantering. Het coachen en trainen gaat je hele traineeship door, met evaluaties tussendoor, om te zien na jaar 1 of we doorgaan.

 De volgende opdracht bepaal je zelf. Check wat bij je past: als projectmanager van een nieuwbouwproject aan de slag, een team verkeersleiders aansturen of als strategieconsultant werken? Het kan allemaal. En hetzelfde geldt voor je 3de opdracht, ook die bepaal je helemaal zelf. En heb je dan al die opdrachten goed afgerond? Dan is het tijd voor en vaste functie binnen ProRail. Wat dat wordt? Dat is aan jou. Jij bent de regisseur van jouw traineeship. Jij bepaalt, ProRail faciliteert.

Solliciteren vacature Trainee Management

Ben jij degene die binnen ProRail zaken verder verbindt, verbetert en verduurzaamt? Solliciteer dan direct, in elk geval uiterlijk 17 mei 2020 via de solliciteer-button. Want wij staan open voor aanpakkers die initiatief nemen. Toch eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan Fabienne Jansen via fabienne.jansen@prorail.nl.

 

Sollicitatieprocedure

Kom je door de brief/cv-selectie, dan nodigen we je uit voor het maken van een e-assessment. Goed resultaat? Dan nodigen we je uit voor de selectiedagen op maandag 15 juni(ronde 1) en donderdag 18 óf vrijdag 19 juni 2020 (ronde 2). Afhankelijk van de situatie rondom het coronavirus zullen deze online of op kantoor in Utrecht plaatsvinden. De selectiedagen bestaan uit: een pecha kucha (een korte, creatieve presentatie), een treinspel en selectiegesprekken met het HR- en Traineemanagement en Recruitment. Heb je alle onderdelen tijdens de selectiedag doorlopen? Dan hoor je uiterlijk 23 juni of je kunt starten met het traineeship vanaf oktober 2020.

 

Inhousedag

Eerst op informele wijze kennismaken met ProRail? Dat kan. Op woensdag 29 april 2020 organiseren wij een inhousedag. Aanmelden hiervoor kan via de volgende link: https://werkenbijprorail.nl/evenement/inhousedag-traineeships-2020/

Omdat we graag alles goed regelen, vinden we ook een VOG en integriteitsverklaring belangrijk. De kosten daarvoor krijg je natuurlijk vergoed.

 

Acquisitie haalt niets uit. Wij vinden onze kandidaten zelf.

Direct solliciteren
Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Locatie
Utrecht, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Fabienne Jansen
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
000
E-mailadres
recruitment@prorail.nl