Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1000 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. We zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten. Onze missie is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.

Bij van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers blijven Van Gelder trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf.

Van Gelder is voor diverse werkmaatschappijen op zoek naar fulltime trainees!

De functie

Heb jij net een technische mbo of hbo studie afgerond en wil jij aan de slag bij één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland? Dan bieden wij jou een unieke kans!

Wij zijn op zoek naar ambitieuze starters die zichzelf willen ontwikkelen. Je komt te werken in een plezierige werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid in een ambitieus, groeiend bedrijf met korte communicatielijnen. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en ambities gaan wij samen kijken naar de beste plek om jou te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld in de uitvoering, werkvoorbereiding, projectverwerving, ontwerp, KAM en/of omgevingsmanagement zijn.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige en pro actieve kandidaten die het beste uit zichzelf en uit de organisatie willen halen en daarnaast de ambitie hebben zichzelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Iets voor jou? Reageer dan snel!

Wij vragen

  • Een afgeronde technische opleiding op mbo/hbo niveau;
  • Pro actief, teamplayer, accuraat, secuur, kostenbewust, resultaatgericht, flexibel en planmatig;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden

  • Een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen;
  • Zelfstandige functie voor langere periode binnen een leuk team;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Spreekt bovenstaande je aan? Solliciteer dan via de button ‘Solliciteer Nu’.  Heb je een vraag? Neem contact op met Sara van den Bronk, P&O adviseur, via 0525-659888 of svandenbronk@vangelder.com

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Elburg, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Sara van den Bronk
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0525 659888
E-mailadres
info@vangelder.com