Vacature Uitvoerder Bouwkunde

WBC Bouwgroep is een ambitieuze en dynamische onderneming die projecten realiseert gericht op de exclusieve bouw, onderwijs, zorg, utiliteit, food en renovatie/verbouw. Wij zijn actief in heel Nederland, Duitsland en België. Men staat bekend om haar buitengewoon vakmanschap, inzet en heeft plezier in bouwen. 

Functieomschrijving

Als uitvoerder ken je de talenten van het personeel en weet je de kwaliteiten van de timmerlieden en de metselaar goed in te zetten. Jij zorgt ervoor dat de benodigde gereedschappen en materieel op het juiste tijdstip aanwezig zijn op de desbetreffende bouw. Je bewaakt de planning en controleert de werken. Je houdt daarbij oog voor de geldende eisen op basis van kwaliteit, planning en begroting, maar ook de  wensen van opdrachtgevers. Je hebt intern contact met de werkvoorbereiders en de projectleider. Je bent het gezicht van WBC op de bouw en spreekt met onderaannemers, leveranciers, opdrachtgevers èn eindgebruikers.

Functie-eisen

Je beschikt over MBO+  werk- en denkniveau en hebt een afgeronde relevante opleiding en de kennis van de geldende arbo- en milieuvoorschriften. Tevens heb je  enige jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou. Vanzelfsprekend en niet onbelangrijk, je hebt de kwaliteiten van een coachend leidinggevende.  Je weet het team op een positieve manier te versterken en je kunt ook prima uit de voeten met de digitale toepassingen binnen het werkgebied.

Er wordt aangeboden, een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een groeiende organisatie, met een goed salariëring en  secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden we opleidingen en trainingen aan om je talent te verscherpen.

De standplaats zal het kantoor in Winterswijk worden.

Solliciteren vacature Uitvoerder Bouwkunde

Stuur je sollicitatiebrief inclusief een CV naar: werkenbij@wbc.nl. Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met Jelle Hegeman, via j.hegeman@wbc.nl of 0543-551010.

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
Winterswijk, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Jelle Hegeman
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0543 551010
E-mailadres
info@wbc.nl