Vacature Uitvoerder Civiel - Geldermalsen

Van Doorn Geldermalsen B.V. zorgt voor infra, we leggen het aan, onderhouden het, en beheren het. Je vindt ons werk door heel Nederland: In nieuw aangelegde straten, op schone tunnelwanden, in pas gemaaide bermen, in lange rijen geleiderail en onder de grond in nieuwe rioleringen. Daarnaast zijn wij werkzaam langs snelwegen, Provinciale wegen, vaarwegen, in woonwijken en bedrijfsterreinen. Van Doorn Geldermalsen B.V. maakt onderdeel uit van de Leeuwenstein Groep.

Voor onze bedrijfsunit Wegenbouw zijn wij op zoek naar een Uitvoerder.

Als uitvoerder bij Wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de zelfstandige uitvoering van diverse wegenbouw projecten. De werkzaamheden omvatten hoofdzakelijk straatwerk, grondwerk en rioleringen. Je geeft leiding aan de mensen op de werkvloer en aan onderaannemers. Verder houdt je toezicht op een veilige en kwalitatief hoogstaande uitvoering van het werk.

Werken als Uitvoerder Civiel

  • Je organiseert menskracht, materieel en materiaal zo efficiënt en effectief mogelijk.
  • Je hebt contact met opdrachtgever over de werkzaamheden en administratie.
  • Je zorgt voor een correcte uitvoering van het werk binnen de vastgestelde planning en begroting.
  • Je voert (financiële) bestekadministratie uit.
  • Je houdt toezicht op de naleving van de eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Kennis en ervaring:

  • Werk- en denkniveau: HBO/MBO+ technische opleiding.
  • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring in de groene of grijze sector.
  • VOL VCA certificaat.
  • Minimaal rijbewijs B.
  • Kennis van en ervaring met MS office en Metacom.

Je werkt zelfstandig, gestructureerd en bent in staat om overzicht en controle te houden over meerdere werkzaamheden. Je hebt ruime ervaring met plannen en organiseren en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. Je kunt improviseren als dat nodig is en houd altijd de prioriteiten van een project scherp in zicht, ook als de druk erg hoog is. Je hebt bewezen leidinggevende capaciteiten en werkt graag met andere mensen samen aan hetzelfde doel.

Wij bieden:

Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training ‘on the job’. Je ontvangt een telefoon, tablet en lease auto van de zaak.

Solliciteren vacature civiel Geldermalsen

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Leonie van Ommeren via: vacatures@leeuwenstein.com

Delen:
Vacaturekenmerken
Aantal uur per week
Opleidingsniveau
Sectoren
Locatie
4191 Geldermalsen, Nederland
Contactpersoon bedrijf
Leonie van Ommeren
Bedrijfsinformatie
Telefoonnummer
0345 572591
E-mailadres
info@leeuwenstein.com